KOLAN Fešta od sira dobila prestižnu oznaku – Hrvatski otočni proizvod!

Turistička zajednica i Općina Kolan s ponosom su objavili da je FEŠTA OD SIRA, manifestacija u sklopu Feel & Taste Kolan, dobila prestižnu oznaku -“Hrvatski otočni proizvod” na rok od pet godina za nematerijalno dobro!

-Ovo je veliki korak za našu zajednicu i potvrda našeg predanog rada u promociji lokalne gastronomije. Hvala Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova na podršci koja nam je omogućila da ostvarimo ovaj važan cilj. Nastavljamo s velikim entuzijazmom i veseljem dalje, spremni da s vama podijelimo mnogo ovakvih trenutaka. Još jednom se pokazalo koliko naš malen, ali divan kraj ima za ponuditi- istaknuli su i podsjetili kako su u 2024. godini uspješno ostvarili dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za omiljenu manifestaciju “Feštu od sira” iz 2023. i za 2024. godinu!

-Hvala Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova na podršci koja će nam omogućiti još bolju promociju naših otočnih proizvoda. Posebne zahvale upućujemo Srednjoj školi Bartula Kašića u Pagu i Udruzi “Slani škoj”, kao i ravnateljici Mariji Čemeljić Pećirko na njihovoj dragocjenoj pomoći u ostvarenju ovog cilja!- poručili su iz TZ Kolan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...