DOČEK ZA NIŠTA Reprezentativci stigli u Zagreb, dočekalo ih stotinjak ljudi

Hrvatska nogometna reprezentacija završila je Europsko prvenstvo u Njemačkoj nakon tri utakmice grupne faze kao trećeplasirana u skupini B. S tek dva osvojena boda iz utakmica protiv Španjolske (0:3), Albanije (2:2) i Italije (1:1) nije uspjela ući u krug četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije i nastaviti turnir.

Izbornik Zlatko Dalić i igrači vratili su se u Hrvatsku. Njihov dolazak u zagrebačku zračnu luku očekivao se oko 11:10. Javljeno je bilo da će kasniti te da njihov dolazak treba očekivati u 13:05. Sletio je oko 13:10. U Njemačkoj su ostali Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić, koji su umjesto u Zagreb krenuli na put prema Münchenu. Livestream dočeka i tekstualni prijenos obraćanja igrača i izbornika novinarima možete pratiti na Indexu.

Uskoro se očekuje dolazak reprezentacije pred navijače. Na mjestu događaja je Tonči Glavina, ministar turizma i sporta, a stigla je i policija. Na aerodromu ne vlada gužva, tek je nešto više od 100 navijača došlo pozdraviti Zlatka Dalića i njegove igrače, piše index.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...