BOMBA S POLJUDA? Rakitić i Džeko sve bliže dolasku u Hajduk!”

Teško je nešto pametno napisati, ali Hajduk je pokazao zadnje dvije sezone da je baš sve moguće glede dolazaka. Tako se sad pojavila informacija da su i Ivan Rakitić i Edin Džeko sasvim blizu dolaska u splitski klub!

Nikola Kalinić ušao je u završnu fazu pregovara s Edinom Džekom i Ivanom Rakitićem, koje želi dovesti na Poljud. Teško je očekivati da će ijedan od ta dva transfera biti završen do polaska Hajduka na centralni dio priprema, koji će bijeli odraditi u Sloveniji, ali stvari se razvijaju u dobrom smjeru. Hajduk se u Sloveniju seli početkom sljedećeg tjedna, a Gennaro Gattuso će na Bled vjerojatno povesti igrače koje trenutno ima u kadru.

Oba su igrači pod ugovorom. Rakitić u saudijskom Al Shababu, a Džeko u Fenerbahčeu, ali prvom klub neće raditi probleme zato što se želi vratiti u Europu, a Jose Mourinho, novi trener Fenera, ne računa na Džeku iako je on sjajno odradio sezonu u tom klubu. U 46 utakmica za Fener postigao je 25 i namjestio 10 golova.

Dosta je tu upitnika i detalja koje treba dogovoriti, u pitanju je i velik novac, kojeg se nitko ne želi samo tako odreći, no kad su u pitanju Hajduk i interes njegovih navijača, najvažnije je konstatirati da su i Džeko i Rakitić dali zeleno svjetlo Kaliniću za pregovore s njihovim aktualnim klubovima i da su voljni doći na Poljud, piše sportklub.n1info.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...