ZORAN ZEKIĆ: “Molim da se reagira i ne šalje suce da se uče na nama!”

Zoran Zekić, trener NK Osijeka – bio je vidno razočaran nakon poraza od Dinama, piše sportklub.n1info.hr.

“Čestitao bih Dinamu, što se utakmice tiče, mislim da smo do isključenja bili i malo konkretniji i bolji”, rekao je u uvodu pa dodao:

“Čestitam Dinamu na naslovu, a sad moram pričati o stvarima koje zaista ne volim. Nakon toliko godina u nogometu mi ništa nije jasno. Vrijeme je da se prestanu učiti na nama. Nadam se da će netko iz mog kluba konačno reagirati na sudačke pogreške koje su se događale. Bilo je puno situacija ove sezone koje su otišle na suprotnu stranu. U trenutku s Matkovićem u prvom poluvremenu i onom s Duarteom u drugom nema razlike. Ne znam kako bih to tumačio.

Što se tiče utakmice, do isključenja smo bili bolji. Imali smo dvije odlične šanse, ali poslije isključenja je sve otišlo na stranu Dinama. Utakmica je bila izjednačena, trebali smo biti malo hrabriji i okomitiji.

Sad mi je malo teško pričati i analizirati, moramo se pripremati za Rijeku. Imamo igrače s crvenim i žutim kartonima. Jedna nevolja nikad ne dolazi sama. Imali smo dosta problema, sad ćemo ih imati i više. Vidjet ćemo što ćemo morati mijenjati. Nema plakanja ni kukanja. Moramo se pripremiti na najbolji način”, rekao je Zekić.

“Ako je crveni za Duartea, onda je crveni i za Ristovskog u prvom poluvremenu. Sad će opet reći intenzitet ili da je išao na stranu. Da ga nije rušio imali bismo situaciju dva na jedan, ti detalji mi nisu jasni, a oni odlučuju o našim sudbinama.

Ponavljam, nikad nisam napadao suce. Molim svoje ljude iz kluba da reagiraju. Molim sudačku komisiju da ne šalje ljude koji će se učiti na nama jer su ovo preozbiljne stvari i preveliki su ulozi. U pitanju su egzistencije naših obitelji i mojih igrača, na kraju krajeva i kluba”, izjavio je Zekić.

Osijek se bori s Lokomotivom za četvrto mjesto i zasad ima četiri boda više. “Moramo koncentrirano odraditi zadnja dva tjedna. Ne mogu se opterećivati drugima, moramo vjerovati u sebe, pronaći najbolje ljude i energiju”, zaključio je Zekić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...