Zlatko Dalić posjetio Rtinu povodom Blagoslova križa zavjeta

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, u srijedu, 22. svibnja – posjetio  je Općinu Ražanac povodom Blagoslova križa zavjeta.

“Danas 22.05.2024. godine posjetio nas je Zlatko Dalić, najtrofejniji izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije na blagoslovu križa zavjeta kojeg je upravo on donirao Općini Ražanac. 
Danas smo svi skupa zastali na trenutak na ovom prekrasnom brežuljku u Rtini kako bismo svoj pogled i svoje misli usmjerili na Križ.
Križ koji svatko od nas u svom životu nosi. Križ u kojemu smo svi skupa uronjeni u svom ovozemaljskom putovanju. Danas nas je okupio oko Križa, oko smisla života gospodin Zlatko Dalić.
Vjerujem da će od danas svatko koga put nanese ovim našim krajem svoj pogled svratiti na ovaj Križ. Njegov lik neka bude poticaj svakomu tko ga pogleda da bude bolji čovjek.
Hvala ti Zlatko!
Također zahvala i autoru Križa Alenu Miočiću, gospodinu Tomažu čija je to bila ideja, te svima koji su sudjelovali u izradi ovog prekrasnog znamena!”, stoji u objavi na Facebook profilu načelnika Općine Ražanac, Damira Jordana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...