ŽKK ZADAR Pokal u rukama najboljih košarkaških prvoligašica i zaslužena – večera! Velika perspektiva i – poziv roditeljima…

Pomalo u sjeni muškog sastava, na poluvremenu 2.finalne utakmice Prvenstva Hrvatske između Zadra i Splita, u Dvorani Krešimira Ćosića, seniorkama ŽKK Zadar uručen je pehar za osvajanje prvog mjesta u Prvoj ligi košarkašica.
-Hvala KK Zadar na mogućnosti da naše seniorke izađu na parket Višnjika pred domaćom publikom i prime pehar.  Hvala publici koja je popratila naše cure velikim pljeskom. Hvala gospodinu Kotaraninu i HKS na dolasku i uručenju pehara.  Čestitke našim curama na uspjehu u ovoj sezoni, a izlazak pred domaću publiku na Višnjiku jedan je od njihovih snova kojeg su svojom borbom za bilo-plavi dres zaslužile doživjeti.  Našem Zadru puno sreće u nastavku finalne serije- istaknule su djevojke pune zasluženog ponosa u statusu putem facebooka.
A za kraj uspješne sezone 2023./2024., predsjednica Kluba Valentina Jačan organizirala je ručak za seniorsku ekipu, kojim su cure zatvorile jednu stranicu u radu Kluba i okrenule ŽKK onome što Klub čeka u bliskoj budućnosti.
Predsjednica je pozdravila sve prisutne i prigodnim govorom, a na oduševljenje svih seniorki uručila i poklon i dres svakoj igračici u trajno vlasništvo.Bravo!
Dokapetanica Marieta Lisica, u ime cijele ekipe zahvalila je predsjednici i UO na svemu omogućenom tijekom cijele sezone, 2023./234., koja je bila izuzetno uspješna na svim poljima, ciljeve koje su u Klubu zacrtali prije sezone, na kraju su i ostvarili, pa puni vjere i želje kreću u naporan rad za ono što slijedi.
-Hvala restoranu @manestra.zadar na ugodnom ambijentu, profesionalnom osoblju i vrhunskoj spizi.  Hvala svima koji ste bili uz nas u ovoj sezoni i na bilo koji način pomogli da ostvarimo svoje ciljeve, još nije vrijeme za odmor, kako u dvorani, tako i van nje, nastavljamo vrijedno raditi. Do sljedećih novosti- poručili su u FB objavi iz ŽKK Zadar.
**************
DAN OTVORENIH VRATA…
I, da! Petak je u ŽKK Zadar -Dan otvorenih i besplatnih treninga!
Djevojčice 2010. i mlađe stižu u velikom broju, upijaju, željne su učenja i uz sve to uživaju u košarci, a košarkašice Zadra su zaista sretne što imaju priliku približiti im košarku kroz igru i zabavu mlađim curicama.
-Hvala svim roditeljima i njihovoj djeci na povjerenju, nastavljamo dalje i već ovaj  petak 31.05.naše trenerice Marija i Josipa vas čekaju u 19:00 u dvorani br.4 na Višnjiku.  Dođite i dajte košarci smisao!- pozvali su iz Kluba.
***************
DAROVITI DVOJAC…
Nadarena košarkašica  ŽKK Zadar, Lola Stipić, dobila je poziv za pripreme U17 Hrvatske reprezentacije, koja se okuplja 1.6. u Ogulinu, za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Mexicu (13.-21.07.).
I talentirana Naša Valerija Prtenjača dobila je poziv za pripreme U20 Hrvatske reprezentacije, koja se, pak, okuplja 9.6.u Đurđevcu, za odlazak na Europsko prvenstvo u Bugarskoj (6.-14.7.).
-Ponosni smo na naše Lolu i Valeriju, te na njihov rad i napredak kroz cijelu sezonu.  Za ŽKK Zadar je ovo veliko priznanje za kvalitetan rad, ali i vjetar u leđa za nastavak rada s našim mlađim kategorijama.  Našim curama želimo puno sreće, zdravlja, te novih stečenih znanja i iskustva na pripremama- dodali su i poručili iz Ženskog košarkaškog kluba Zadar. I naša čestitka! (PL)
Evo i još malo slikica…

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...