SJAJNI REZULTATI SVEUČILIŠTA ZADAR U ISTANBULU! Zlato za košarkašice, muški futsal, žensku plivačku i žensku badminton ekipu

Sportske ekipe Sveučilišta u Zadru nastavljaju sa fenomenalnim rezultatima na međunarodnim natjecanjima tako se iz Istanbula vraćaju sa zlatnim medaljama i pobjedničkima peharima za sve ekipe koje su nastupile na turniru pod nazivom “BOGAZICI UNIVERSITY SPORT FEST” koji je okupio ekipe sa 39 sveučilišta iz Europe, Azije i Afrike.

Prvo mjesto i zlatne medalje osvojila je ženska košarkaška ekipa, muška futsal ekipa, ženska plivačka ekipa u štafeti 4x50m mješovito i 4x50m slobodno i ženska badminton ekipa u parovima Mia Čerjan i Nikolina Kabiček.

Pojedinačno u plivanju Hana Sivec osvojila je prvo mjesto na 100m leptir i srebro na 50m leptir, Ana Burazer srebro na 200m prsno i broncu na 100m leđno, a Olivera Šćrbak broncu na 50m slobodno i 50m leđno.
Pojedinačno u badmintonu Mia Čerjan je osvojila treće mjesto.

Sastavi ekipa Sveučilišta u Zadru u Istanbulu:

ŽENSKA KOŠARKAŠKA EKIPA

Ana Mataija, Antonija Božić, Jelena Ljubos, Marija Šolić, Katarina Plazibat, Lucija Jović, Lucija Stilinović, Antonela Bodrožić i Laura Bajić. Voditeljica: Gordana Ivković.

MUŠKA FUTSAL EKIPA

Rikardo Malbašić, Roberto Fantov, Mate Šarin, Renato Nović, Duje Bezinović, Ivo Kukin, Duje Cukar, Ivan Viduka i Josip Crnjak. Voditelji: Tonći Jerak i Josip Iveljić.

ŽENSKA PLIVAČKA EKIPA

Ana Burazer, Hana Sivec, Olivera Šćrbak i Nika Pancirov. Voditelj: Dinko Jadrešić.

ŽENSKA BADMINTON EKIPA

Mia Čerjan, Nikolina Kabiček i Petra Maričić. Voditeljica: Gordana Ivković.

Čestike svim ekipama Sveučilišta u Zadru na osvojenim medaljama gdje su na pravi način u Turskoj predstavljali svoje Sveučilište, grad Zadar i državu Hrvatsku!!!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...