PROPALA IM KAMPANJA Kolakušić i Sinčić danas u Zadru doživjeli potpuni debakl

Uoči izbora za Europarlament, predsjednik i potpredsjednik stranke Pravo i pravda,  Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić danas su u Zadru održali novinsku konferenciju kako bi promovirali program za EU izbore.  No, taj im plan u Zadru nije uspio jer im od medija gotovo nitko nije došao na presicu, a i građani su slabo bili zainteresirani za druženje s njima.

Za dvojac iz Prava i pravde tako se može reći da je u predizbornoj kampanji u Zadru doživio pravi fijasko te da ovdje ne mogu računati na neki ozbiljan broj glasova. Naime, Kolakušić i Sinčić na zadnjim izborima 2019. uspjeli  su ući u Europski parlament , no njihova stranka Pravo i pravda trenuto ima jako loš rejting u Hrvatskoj. Stranku su osnovali tek nedavno, uoči kampanje za izbore za Sabor RH, dajući joj naziv po poljskoj desničarskoj konzertvativnoj stranci.

Kolakušić je u prošlom sazivu EU parlamenta bio nezavisni zastupnik, a sreću sada pokušava okušati s bivšim predsjednikom Živog zida, Ivanom Viliborom Sinčićem, no bit će pravo čudo prođu li i ovoga puta u Bruxelles. Naime, prema predizbornim anketama niti ne prolaze izborni prag – rejting im je  samo 1,8 posto.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...