KK VOŠTARNICA OSVOJILA TURNIR U BITOLI, MVP turnira Tomislav Klarica!

Veterani KK “Voštarnica” iz Zadra nastupili su na jakom internacionalnom turniru u Bitoli – Sj.Makedonija koji se održao proteklog vikenda.

Na turniru su nastupale ekipe iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Albanije, Kosova i Hrvatske. Voštarnica je bila smještena u skupinu sa reprezentacijom Albanije koju su pobijedili s (48 :37) i ekipom Leskovca koju su dobili s  (52:47). Nakon pobjede u polufinalu – u finalu ih je čekala momčad Štipa koja je bila iznenađenje turnira i koja se pokazala u odličnom svijetlu. U finalu je držala rezultat u neizvjesnosti sve do kraja, ali Voštarnica je na kraju pobijedila s (42:38).

Za MVP-ja turnira proglašen je igrač Voštarnice Tomislav Klarica, a najbolji strijelac turnira dolazi također iz redova Voštarnice – Marki Blaslov koji je rekao:

– Uvijek nam je drago otići u Bitolu gdje se organizira jako kvalitetan turnir i gdje smo odlično ugošćeni od strane našeg domaćina. Posjećujemo puno veteranskih turnira na kojem su pretežno iste ekipe, a u Bitoli su pretežno momčadi s kojima se ne susrećemo kroz godinu. Uvijek nam je zanimljivo upoznati nove igrače i prilagođavati se njihovom načinu igre, prezentirati svoju košarku i probati osvojiti što bolje mjesto. Ove godine nam je pošlo za rukom osvojiti turnir – što nas čini iznimno zadovoljnima i sretnima, kazao je Blaslov.

Naravno, uz košarku – bilo je i druženja, a makedonska kuhinja i vina su nadaleko poznata tako da nam je i “treće poluvrijeme” bilo dobro ispunjeno.

Veterani KK “Voštarnica” nastupili su u sastavu:

Marki Blaslov, Marko Graić, Lovre Bubičić, Ljubomir Popović, Marin Bralić, Luka Longin i Tomislav Klarica – trener Franko Kotlar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...