JIU JITSU; Lovre Jurin prvak Europe!

Na Europskom prvenstvu za seniore u njemačkom Gelsenkirchenu, Kao član hrvatske ju-jitsu reprezentacije Luka Vuksan je u kategoriji -94 kg u prvoj borbi dobio Austrijanca Adriana Ember, u drugoj borbi izgubio od Izraelca Roy Dagana, u repasažu dobio Austrijanca Angelo Davida, dobio Francuza Da

Silva Juliena i u borbi za broncu izgubio od Izraelca Avrahama Ibragimova i tako ostao na 5 mjestu.

Jakov Jović u kategoriji -85 kg u prvoj borbi izgubio od Izraelca Nahmana Yarin Biton , u repasažu dobio Mađara Artura Dulina, dobio Nijemca Jonas Keila i na kraju izgubio od Slovaka Michal Kukumberg i tako ostao na 7.mjestu.

Ivan Matešić je u kategoriji -69 kg u prvoj borbi dobio Engleza Zac Robinzona u drugoj borbi izgubio od Ukrajinca Shutko Konstantyna, u repasažu izgubio od Norvežanina Abaszada Huseyna i tako završio svoj nastup na 9.mjestu.

Josipa Alavanja je nastupala u kategoriji -52 kg i u prvoj borbi izgubila od Ukrajinke Oleksandre Yakovenko i u repasažu izgubila od druge Ukrajinke Diane Lome te tako završila nastup na EP na 7.mjestu.

Pored ovih nastupa naših članova kluba veliki rezultat i iznenađenje na ovom EP je Lovre Jurin član Ju-jitsu kluba Arrow Zagreb, koji je u kategoriji -94 kg nakon 4 odlične borbe uzeo zlatnu medalju i postao Europski prvak u toj kategoriji. Lovre Jurin je bivši dugogodišnji član Ju-jitsu kluba Zadar i ovim putem mu čestitamo. Pored Lovre u kategoriji +94 brončanu medalju za hrvatsku reprezentaciju uzeo je Luka Škorić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...