HNK ZADAR, VODA I TAJNA VEZA: Vodovod: “Uplatnice o podmirenju potraživanja nismo u mogućnosti dostaviti!”

Zbog velikog pritiska koji se stvorio u javnosti saznanjem da je HNK Zadar – zbog nepodmirenog dugovanja najprije isključena voda, potom brzinom svjetlosti ponovno uključena, zatražili smo od direktora zadarskog Vodovoda Tomislava Mateka i njegovog računovodstva – da nam dostave uplatnice kako bi se uvjerili da je HNK Zadar ZAISTA i podmirio dugovanje.

Nastavno na naš upit – dobili smo odgovor iz ureda direktora Tomislava Mateka, kojeg prenosimo u cijelosti:

“Hrvatski nogometni klub Zadar podmirio je sva dospjela potraživanja za isporučenu vodu, te mu je iz tog razloga isporuka vode ponovno uspostavljena. Uplatnice o podmirenju potraživanja nismo Vam u mogućnosti dostaviti jer je to protivno Pravilniku o poslovnoj tajni društva”, odgovorili su nam iz Vodovoda Zadar.

Odgovor kojeg smo dobili jest u najmanju ruku smiješan jer smo i telefonski – jučer, četvrtak, 16. svibnja, kontaktirali Mateka i računovodstvo Vodovoda. Identičan odgovor mogli su nam priopćiti i jučer – ali ne, iz Vodovoda su čekali puna dva dana kako bi nam dali isti odgovor. Pravi dokaz o uplati nismo dobili! Ostaje nam samo za vjerovati da je dugovanje zaista i plaćeno, jer skandal bi se dogodio – ako je HNK Zadar uključena voda preko veza i vezica i neke osobe na visokoj dužnosti!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...