GRAD ZADAR Imate preko 65 godina? Odrasla ste osoba s invaliditetom (3. i 4. stupanj)? Prijavite se za projekt POKRET 2!

Tjedan dana preostalo je za iskaz interesa na Javni poziv za korištenje usluga potpore i podrške osobama starije životne dobi i odraslim osobama s invaliditetom u sklopu projekta „POKRET 2+“
Grad Zadar objavio je naime 𝗝𝗮𝘃𝗻𝗶 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘃 𝘇𝗮 𝗶𝘀𝗸𝗮𝘇 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝗮 temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “𝗣𝗢𝗞𝗥𝗘𝗧 𝟮+” u 4. fazi Programa ZAŽELI.  Poziv je namijenjen pripadnicama i pripadnicima ciljnih skupina:
𝗜. 𝗢𝘀𝗼𝗯𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗿𝗶𝗷𝗲 𝗼𝗱 𝟲𝟱 𝗴𝗼𝗱𝗶𝗻𝗮
𝗜𝗜. 𝗢𝗱𝗿𝗮𝘀𝗹𝗲 𝗼𝘀𝗼𝗯𝗲 𝘀 𝗶𝗻𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗶𝘁𝗲𝘁𝗼𝗺 (𝟯. 𝗶 𝟰. 𝘀𝘁𝘂𝗽𝗮𝗻𝗷 𝘁𝗲𝘇𝗶𝗻𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗶𝘁𝗲𝘁𝗮)
Usluge potpore i podrške uključuju:
👉 organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.);
👉 obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.);
👉 zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.
Uz uslugu potpore i podrške u vlastitom domu, pripadnici ciljne skupine (𝟭𝟯𝟴 𝗸𝗼𝗿𝗶𝘀𝗻𝗶𝗸𝗮) primat će mjesečne pakete kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u 𝗶𝗻𝗱𝗶𝗸𝗮𝘁𝗶𝘃𝗻𝗼𝗺 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗮𝗻𝗷𝘂 𝗼𝗱 𝟯𝟮 𝗺𝗷𝗲𝘀𝗲𝗰𝗮.
𝗥𝗢𝗞 𝗭𝗔 𝗣𝗢𝗗𝗡𝗢𝗦𝗘𝗡𝗝𝗘 𝗜𝗦𝗞𝗔𝗭𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗘𝗦𝗔
Četvrtak, 06.06.2024. godine, do isteka dana!
Tekst javnog poziva te dokumentacija za prijavu dostupni su na:

 

Javni poziv za korištenje usluga potpore i podrške objavljen je i otvoren za prijavu od 17.05.2024. do 06.06.2024. svim zainteresiranim korisnicima. Podnošenje prijave putem e-maila samo je jedna od ponuđenih opcija. Sve informacije i upute moguće je dobiti i -u Upravnom odjelu za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Zadra na broj telefona 023/208-140. Postupke zapošljavanja pružatelja usluga objavit će i provesti, pak, projektni partner Gradsko društvo Crvenog križa Zadar .

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...