EPIC RIDES PAKLENICA – ZRMANJA dio serije organiziranih biciklističkih događanja EPIC RIDES CROATIA!

Turistička zajednica Općine Jasenice u partnerstvu sa TZO Starigrad nositelji su rekreativnog biciklističkog događaja EPIC RIDES, prvo izdanje koje će se održati 18.5.2024.
Ovo događanje će činiti sastavni dio biciklističkog proizvoda na području Općina Jasenice i Starigrad koji se upravo nalazi u fazi reorganizacije sadržaja na terenu, odnosno, revidiranja, označavanja i opremanja postojećih staza sadržanih u projektu Zadar Bike Magic. Time će se upotpuniti sveukupan sadržaj proizvoda, doprinijeti promociji proizvoda i destinacije, osnažiti motiv dolaska u destinaciju te obogatiti doživljaj posjetitelja.
EPIC RIDES PAKLENICA – ZRMANJA planira se kao dio serije organiziranih biciklističkih događanja EPIC RIDES CROATIA koje se održavaju na biciklistički atraktivnim lokacijama i destinacijama u Hrvatskoj. Organizator događanja je tvrtka Adria Bike a do sada ih je u Hrvatskoj održano 16 u 9 destinacija (Krk, Rab, Poreč, Rogoznica-Primošten, Ilok, Fužine, Papuk, Skradin, Samobor), te je ovo događanje prvo i za sada jedino na području Zadarske regije…
Događaj je namijenjen rekreativnim ljubiteljima vožnje biciklom. Ruta obuhvaća najatraktivnije predjele destinacije pogodne za vožnju biciklom i nema tehnički zahtjevnih dijelova. Kombinira makadamske i šumske putove, široke zemljane putove te sporedne ceste sa malo prometa.
Projektirana je tako da se može izvesti u periodu od 4 sata a dužina staze iznosi oko 50km. Svrha organizacije događaja je povećati vidljivost destinacije u segmentu outdoor turizma sa naglaskom na biciklizam te tako upotpuniti outdoor paletu motiva dolaska u destinaciju. Uvrštenjem u Epic Rides seriju bike događanja, pored dolaska posjetitelja u destinaciju radi sudjelovanja u samom događaju, kreira se Epic Rides Paklenica – Zrmanja bike staza sa trajnim zapisom rute čime se omogućuje dolazak posjetitelja radi vožnje biciklom u destinaciji tijekom cijele godine…

 

Velebit, Paklenica, Zrmanja, Jadransko more… Najveća hrvatska planina, jedan od najinteresantnijih nacionalnih parkova u Hrvatskoj, spektakularna rijeka Zrmanja sa svojim nevjerojatnim bojama i kanjonom i plavo, plavo more po kojemu je Hrvatska poznata diljem planete.
Vrijeme je da doživite zemlju Winnetoua i zavičaj Luke Modrića, dom bure, kamena i suživota čovjeka i surove prirode. Vrijeme je da utonete i osjetite ovu ljepotu. Vrijeme je za još jedan novi Epic Rides.
-Dobrodošli na EPIC RIDES Paklenica / Zrmanja – 18.05.2024!- poziva ADRIA BIKE…

 

VIDEO klikom na LINK!  

ili na  KLIK!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...