Događanja u Gradskoj knjižnici Biograd na Moru

Gradska knjižnica Biograd na Moru poziva na interaktivnu radionicu i druženje sa Suli i Majom Šimleša u srijedu 22. svibnja 2024- u 18:30 sati! Na radionici će spisateljica Maja Šimleša, u društvu skulpture žirafe Suli, predstaviti svoje priče i pokazati kako nastaju slikovnice te tko je napravio luckastu žirafu. S djecom će Maja razgovarati o važnosti čitanja, talentima, vrlinama, samopouzdanju, hrabrosti, prijateljstvu, podršci, lijepim riječima i dobrim djelima… Ukratko, o svemu onome o čemu i piše u serijalu slikovnica Suli u avanturi i Slikobasnama.

U četvrtak 23. svibnja u 18:30 sati održat će se i promocija knjige Dafne Vidanec “Narativi moderniteta” koja se temelji na kolumnistički oblikovanim tekstovima koje je autorica objavljivala u (ex) Vjesnikovim Stajalištima i Tribini, te djelomice u Zagrebačkom listu.

U knjizi se autorica, kroz filozofijsku kritiku impregniranu najznačajnijim moralno-filozofijskim učenjima glasovitih mislilaca u povijesti filozofije, bavi aktualnim, društvenim, političkim, gospodarskim, religijskim, te znanstveno-obrazovnim problemima našeg lokalnog i globalnog društva u prva dva desetljeća 21. stoljeća.

Dafne Vidanec je doktorica humanističkih znanosti, znanstvena suradnica u interdisciplinarnom području znanosti te veleučilišna profesorica stručnog studija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...