BIOGRAD NA MORU Najčitaniji hrvatski autor Kristian Novak održao promociju nover knjige u Gradskoj knjižnici

Ovaj tjedan Gradska knjižnica proslavila je svoju treću godišnjicu preseljenja u novu zgradu, a sam događaj uveličao je Kristian Novak promocijom svoje nove knjige „Slučaj vlastite pogibelji“.

Da čovjek može biti jednostavan i pristupačan, dokaz tome je Kristian Novak. Prepunu dvoranu oduševio je svojim smislom za humor, pozitivnom energijom, a cijela atmosfera bila je i više nego prijateljska. Kristian je pričao o svojim počecima u pisanju, o svakom romanu izdvojio je ono najbitnije, a najviše riječi bilo je o njegovom novom romanu „Slučaj vlastite pogibelj“. Dobra interakcija s publikom, vesela atmosfera i puno smijeha obilježili su druženje s najčitanijim hrvatskim autorom.

Nakon promocije, fotografiranja s publikom i potpisivanja knjiga druženje se nastavilo na domjenku na terasi s predivnim pogledom na more uz preukusnu hranu koju već tradicionalno priprema Balde food&bar. Domjenak je organiziran povodom treće godišnjice preseljenja knjižnice u novi prostor.

Kristian Novak hrvatski je književnik i jezikoslovac, a trenutno je najčitaniji autor u Hrvatskoj. Svojim oštrim i dubokim prikazima društvenih tema stekao je naklonost publike. Njegovi romani „Črna mati zemla“, „Ciganin, ali najljepši“ te „Slučaj vlastite pogibelji“ istražuju kompleksnost ljudskih odnosa i identiteta u suvremenom svijetu. Višestruki je dobitnik književnih nagrda, ali usprkos svojoj velikoj popularnosti, i dalje je prizeman čovjek, što zapravo dokazuje njegovu veličinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...