ANTONIO JORDANO: “Ako me bude zvao Zadar pričat ćemo, poznajem Klub, Jusupa i navijače!”

Antonio Jordano (25 god.,190 cm) – osvojio je s “Falco KC-Szombathely” naslov prvaka Mađarske. U finalu su s 3-1 bili bolji od “Szolnoka”.

Bivši košarkaš Zadra – otkrio nam je kako još uvijek nije odlučio gdje će igrati sljedeću sezonu.

– Istekao mi je jednogodišnji ugovor. Sezona mi je završila prije tjedan dana i još nisam odlučio gdje ću igrati. Prije mjesec i pol sam dobio sina te sam odlučio malo odmoriti od košarke i biti s obitelji. Čuo sam da se Split zanima za mene, ali još im traje sezona, nije isključena ni opcija povratka u Zadar govori nam – majstor za trice:

– Ako me bude zvao Zadar – pričat ćemo. U dogovoru s mojom obitelji vidjet ću što je najbolje. Imam povezanost sa Zadrom jer sam igrao za njih – znam kako funkcionira Klub, trener Danijel Jusup i navijači. U Zadru sam odigrao puno dobrih sezona i utakmica. Nisam još dobio ponudu ni od jednog kluba. Ponavljam, želim se najprije odmoriti od sezone, a onda ću sa suprugom donijeti odluku što je najbolje, osvrnuo se i na večerašnju utakmicu broj 4 na Gripama, između Splita i Zadra:

Nezahvalno je bilo što prognozirati jer radi se o dobrim momčadima s kvalitetnim pojedincima, ali i dobrim trenerima. Bit će mi gušt gledati utakmicu jer nakon dugo vremena nisam više akter u tome, pa mogu gledati opušteno i bez pritiska. Nadam se da ćemo i večeras gledati dobru košarku, a izgledi za pobjedu su podjednaki. Moje su simpatije na strani Zadra, ali, iskreno, ni za koga večeras neću navijati. Razlog tomu jest taj – što i u Splitu i Zadru imam puno prijatelja, a i s oba trenera sam surađivao, zaključuje Jordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...