4. ZADARSKI MEGA MEET; Privremena regulacija prometa u poslovnoj zoni Crno, očekuje se više tisuća posjetitelja!

Dužni smo obavijestiti javnost da će se povodom javne priredbe “4. Zadarski Mega Meet” – vršiti privremena regulacija prometa na prometnici u poslovnoj zoni Crno. Prometnica će biti zatvorena od 31.svibnja. do 2. lipnja 2024. Povodom privremene regulacije prometa na prometnici će biti dozvoljeno bočno parkiranje za posjetitelje događaja.

Više o događaju:

Udruga Auto Klub Šepurine četvrtu godinu za redom organizira svoj događaj pod nazivom “4. Zadarski Mega Meet”. Događaj je i kulturne i sportske tematike s područja automobilizma. Datum na koji se događaj održava je 1. i 2. lipnja 2024. na lokaciji u novoj poslovnoj zoni Crno ( https://maps.app.goo.gl/bxKc9sTBPvco9qL68 ).

Na događaju očekujemo na tisuće posjetitelja iz cijele Hrvatske kao i iz većeg dijela Europe. Posjetitelje i ove godine očekuje mnoštvo sadržaja i atrakcija za svaku interesnu i dobnu skupinu. Za posjetitelje ulaz na događaj je besplatan. Program događaja se sastoji od raznih kategorija “style” natjecanja, tuning natjecanja, DB Competition natjecanja, društvenih i klupskih igara, a u nedjelju je na rasporedu drift utrka. Za posjetitelje smo pripremili uzbudljivo natjecanje u povlačenju vozila konopom u timovima “3 vs 3”, kao i neke druge društvene igre. Na događaju će biti ponuđeni i hrana i piće po pristupačnim cijenama.

RASPORED:

Subota, 1. lipanj:

12:00 -Otvorenje ulaza za natjecatelje i izlagače.
12:00 – 14:30 – Potvrđivanje prijava natjecatelja u”style & tuning” kategorijama.
12:00 – 14:00 – Prijave na dB competition by dB Team Zagreb.
14:00 – Kvakifikacije za dB competition by dB Team Zagreb.
15:00 – Otvorenje događaja – početak zabavnog programa, igre i natjecanja za posjetitelje u stankama tokom cijelog programa.
15:00 – 18:00 -Ocjenjivanje vozila u “style” kategorijama.
16:00 – Zatvaranje ulaza na događaj za vozila – vanjski parking i ulaz za posjetitelje ostaju otvoreni.
16:30 – 18:00 -Mjerenje glasnoće ispuha i usisa, mjerenje visine vozila
20:00 – Proglašenje pobjednika
22:00 – Afterparty Opera bar

Nedjelja, 2. lipanj:

13:00 -Otvorenje ulaza za posjetitelje
14:00 – Početak natjecanja (drift utrka)
19:00 – Proglašenje pobjednika

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...