ZAŠTO NEMA NAVIJAČA NA STANOVIMA? Čurjurić: “Ne bih ulazio u relaciju između HNK Zadar i Tornada!”

Nogometaš Hrvatskog viteza Posedarje, 35-godišnji Ivan Čurjurić – zadovoljan je dosadašnjim rezultatima svog Kluba, koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug.

– Imamo jako kvalitetnu momčad, ali možda nam nedostaje i malo širine, mišljenja sam kako smo prosuli neke bodove koje smo trebali uzeti. Gledajući u cjelini, možemo biti zadovoljni. Jako nam je bila bitna pobjeda u Kupu protiv HNK Zadar – gdje smo dali maksimum i zasluženo pobijedili. Hrvatski vitez, koliko znam, čeka već 27 godina na osvajanje Kupa Nogometnog saveza Zadarske županije, odgovara i na kritike kako HV Posedarje uvijek igra “napaljen” protiv HNK Zadar:

Ne bih se složio s tim. U svakoj utakmici dajemo maksimum, ali mlađi igrači imaju motiv dokazati se protiv HNK Zadar. Mi smo i poslije Kup utakmice imali još jedan težak susret – u kojem smo dali svoj maksimum gdje smo pobijedili Primorac. HNK Zadru želim sve najbolje, neka bude ispred Zagore Unešić i da osvoje prvenstvo! Iako im neće biti lako, možda i utakmica na Borovištu bude ključna, o razlozima nedolaska navijačke skupine Tornado na Stanove kaže:

Zadarska publika navikla je na veći rang natjecanja, ako se sjetimo prošlogodišnjih kvalifikacija protiv Karlovca za 2.NL, mogli smo vidjeti gotovo pune tribine Stanova. Sjećam se još dok sam igrao 1.HNL za NK Zadar – da nam je Tornado bio velika potpora. Dinamo i Hajduk smo pobijedili pred Tornadom, svakako nedostaju. Ne bih ulazio u relaciju između HNK Zadar i Tornada jer stvarno ne znam što se događa – i zbog čega nisu na Stanovima. Mislim da bi morali dati podršku Klubu, zaključuje Čurjurić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...