VATERPOLISTI ZADRA KOD SOLARISA, Goran Jovančević: “Napravit ćemo sve da postanemo europski klub!”

Od 20 sati vaterpolisti Zadra 1952 gostuju u Šibeniku kod Solarisa – u uzvratnom susretu za plasman od petog do osmog mjesta u Prvenstvu Hrvatske.

Prva utakmica odigrana u bazenu ŠC Višnjik – završio je 17:11 za Šibenčane, te je vrlo izgledno da će Zadrani igrati za sedmo mjesto s poraženim iz dvoboja KPK – Medveščak.

– Dat ćemo sve od sebe kako bi iznenadili domaćina. U prvom susretu u Višnjiku – Solaris je bio bolji jer smo igrali oslabljeni bez Roka Jurišića i Arijana Racija. Danas nam opet nedostaje Raci, ali i Vito Cicero. Neće biti nikakva tragedija ni da izgubimo jer ovo je samo sport. Ako izgubimo borit ćemo se za sedmo mjesto, što nije neuspjeh jer smo posljednje četiri godine napravili rezultatski napredak. Nakon završetka sezone pokušat ćemo učiniti sve kako bi VK Zadar 1952 – postao europski klub! Otkad smo počeli igrati u bazenu Višnjik – radimo sve da jednog dana to i postanemo. O tome hoću li i dalje biti trener prve momčadi – ovog trenutka ne mogu razgovarati,  kazao je trener Zadra Goran Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...