SLOVENSKI VIKEND Biograđani uz Praznik rada priređuju manifestaciju posvećenu najvjernijim gostima

Povodom Praznika rada Turistička zajednica grada Biograda na Moru odlučila je jednu manifestaciju posvetiti najbrojnijim i najvjernijim gostima – Slovencima…

Tako je nastao sada već tradicionalni Slovenski vikend, manifestacija je to koja traje nekoliko dana, a usmjerena je ka aktivnom načinu odmora i zabavnim večerima. Ujedno promovira okupljanje obitelji i uključenje svih članova u organizirane aktivnosti. Iako je naglasak na slovenskim gostima, manifestacija je namijenjena svima koji žele nakratko pobjeći od posla i užurbanog načina života i baviti se aktivnostima te ujedno i dobro zabaviti.

Izbor aktivnosti koje se nude je zaista raznolik pa će se zasigurno pronaći nešto za svakoga: trčanje, jedrenje, šetnja ili bicikliranje, kao ravnoteža dnevnim aktivnostima tu su večernje zabave na kojima svi sudionici imaju priliku družiti se, opustiti, odmoriti te se zabaviti u nastupima glazbenih izvođača. Mislilo se i na djecu pa i ona imaju svoj dio dnevnog i večernjeg programa.

-U Biogradu na Moru se povodom Praznika rada održava manifestacija popularnog naziva Slovenski Vikend. Projekt je ovo kojim se posebno ponosimo, a naslov nosi po našim najbrojnijim gostima. Podršku su nam ponudili i time postali partneri projekta i naši dragi gradovi prijatelji iz Slovenije: Slovenske Konjice, Moravske Toplice, Radlje ob Dravi te Žalec. Ovim putem još više jačamo međunarodnu suradnju i prijateljstvo- ističu iz TZ Grada.

-Premda imena Slovenski Vikend manifestacija je ovo namijenjena svima onima željnima različitih događanja u okviru aktivnog odmora i zabavnog programa. Svatko može pronaći nešto po svom ukusu i za vikend putovanje odabrati upravo Biograd. Svake godine pripremamo više događanja koji se odvijaju kroz nekoliko dana, a uključuju različite sportove i aktivnosti. Osim promoviranja fizičke aktivnosti, nudimo vrhunsku zabavu uz glazbene goste, tematske te gastronomske večeri. Slovenski vikend zamišljen je kao spoj odmora ispunjenog dnevnim aktivnostima i dobrom zabavom gdje se naglasak stavlja na uključenost cijele obitelji pa vas pozivamo da povedete sve članove svoje obitelji i provedete odmor iz snova u Biogradu na Moru!- naglašava Turistička zajednica.

I još nešto- svi mogu na feštu jer organizirala se je i dodatna brodska liniju iz Biograda na Moru za Tkon, od 1. do 4. svibnja svaku večer točno u 00:00 vozit će brodovi Boško i Rajna, a ukoliko bude potrebe bit će organizirana i linija i iza ponoći! Brod polazi iza benzinske postaje, u Ribarskoj luci/Rivi, dodaju nam…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...