PREDSTAVLJANJE PROGRAMA HDZ-ova kampanja nastavljena od Preka do Arbanasa i Ričina

Arbanasi su bili domaćini drugog dana predstavljanja HDZ-ovog programa za kvartove Arbanasi i Ričine.

– Podrška članova i simpatizera ovih temeljnih organizacija vodila je HDZ do pobjede u Zadru na svim izborima, a tako će biti i ovaj put. Zajedništvo i svi dosadašnji uspjesi Vlade RH kontinuirano su doprinijeli razvoju RH i ispunjavanju očekivanja hrvatskih građana, a pobjedom na predstojećim izborima to će se nastaviti i dalje.  Niz je projekata koji će se ostvariti u Zadru koji će nastaviti svoj rast i razvoj, a jedan od njih bit će uređenje Uvale Bregdetti, projekta koji je i do sada imao podršku Vlade i Zadarske županije, poručili su iz HDZ-a.

Osim u gradskim kvartovima program su predstavili i u Preku, na središnjem skupu za zadarske otoke, održanom u prepunom Domu na žalu.

– Otočani su još jednom pokazali snažnu podršku i najavili doprinos pobjedi HDZ na još jednim izborima. Stabilnost, pouzdanost i snažan rast standarda su ono što je obilježilo vladu Andreja Plenkovića u prethodnih osam godina, stoga je HDZ jedina opcija za nastavak ravnomjernog razvoja Hrvatske i svih njezinih dijelova, uključujući otoke. Hrvatska je jedina članica EU uz Finsku koja ima poseban Zakon o otocima, a jedina je predvidjela poseban mehanizam iz EU fondova u kojem je osigurano 150 milijuna eura za otočne projekte – poručeno je u Preku.

Domaćin, načelnik Općine Preko, Jure Brižić koji je 12. mjestu HDZ-ove liste za 9. izbornu jedinicu najavio da će u Saboru ponosno predstavljati zadarske otoke i zastupati interese cijele Zadarske županije.

– Niz je projekata koji su u proteklih 8 godina Vlade koju je predvodio Andrej Plenković realizirani na otocima, a još više ih je u pripremi: proširenje trajektne luke Preko s novim lukobranom, obnova tvrđave sv. Mihovila koja postaje interpretacijski centar zadarskih otoka, izgradnja mreže vodovoda i odvodnje na otocima Ugljan i Pašman kroz projekte aglomeracija, ali i projekt stoljeća, vodovodizacija svih zadarskih otoka – za sve njih su osigurani izvori financiranja i oni će dodatno podići kvalitetu života na otocima. Naši kandidati jamstvo su da će se svi najavljeni projekti ostvariti, jer smo dokazali da svoja obećanja – ispunjavamo, još jednom je poručeno na skupu u Preku.

Okupljenima su se obratili kandidati s HDZ-ove liste za 9. izbornu jedinicu: Jure Brižić, Nikolina Baradić, Ante Babić, Josip Bilaver i Šime Erlić te gradonačelnik Branko Dukić, župan Božidar Longin i predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...