IZBORILE PREMIJER LIGU! Josipa Zanki: “Trebamo pojačanja, ugovor mi ističe u srpnju!”

Košarkašice Zadra – nakon tri godine ponovno će igrati u elitnom rangu Premijer ligi. Kolo prije kraja i matematički su osigurale nastup u najjačem rangu – nakon što su dvorani 3 ŠC Višnjik u susretu petog kola Lige za prvaka – pobijedile Vodice rezultatom (69:59).

Trenerica ŽKK Zadar, Josipa Zanki smatra kako će se klub morati pojačati jer neke igračice će napustiti Zadar.

– Ušle smo u Premijer ligu i ispunile naš cilj! Možda i lakše od očekivanog. Imamo još u nedjelju kod kuće odigrati utakmicu posljednjeg kola s Podravcem iz Virja. Želja nam je pobijediti i ostvariti učinak od 20 pobjeda – bez poraza! To bi curama bila još jedna nagrada, zadovoljno govori Zanki i nastavlja o odlascima igračica:

– Ema Budija ima želju upisati fakultet u Zagrebu, kao kapetanica i kvalitetna osoba – puno je pridonijela ovom uspjehu. Još tri naše igračice žele otići na školovanje, to su: Marija Lisica, Loreta Šimićev i Petra Mijić – ne želimo ih kočiti jer škola ipak mora biti na prvom mjestu. Što se tiče iskusne Josipe Zovko – ne znam hoće li se nastaviti baviti košarkom, bude li nastavila – sigurno će igrati za nas, trenerica Zadra posebno je istaknula:

Trebaju nam pojačanja jer velika je razlika između Prve hrvatske lige i najjačeg ranga Premijer lige, za kraj je poručila:

Ugovor mu ističe sredinom srpnja, trebam sjesti s Upravom kluba i dogovoriti se – ali to je samo formalnost, zaključuje Zanki.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...