ISKUSNI TRENER PRED ZADAR Željko Obradović: “Moramo pronaći motiv!”

Od 19 sati u Štark Areni u Beogradu, Zadar gostuje kod Partizana u susretu posljednjeg 26. kola regionalne ABA lige – uoči početka play-offa.

Večerašnja utakmica nema posebni rezultatski značaj – jer su pozicije pred play-off već poznate.

U četvrtfinalu play-offa ABA lige – koji počinje 13. travnja će igrati:

Crvena zvezda – Studentski centar

Partizan – Igokea

Budućnost – Zadar

Mega – Cedevita Olimpija

Trener Partizana Željko Obradović uoči posljednjeg susreta prije play-offa rekao je:

– Igramo protiv momčadi koja je u prvom dijelu prvenstva protiv nas odigrala izvanrednu utakmicu. Moramo pronaći motiv i odigrati dobro, bez obzira na to što je već poznata pozicija na ljestvici i da se, praktički, počnemo pripremati za play-off, istaknuo je Obradović.

Bek crno-bijelih Aleksa Avramović iznio je svoje mišljenje o večerašnjem dvoboju:

– Zadar je momčad koja nas je porazila u prvom dijelu sezone. Imaju odličnu momčad, roster igrača slične visine, građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božić koji igra jako dobro. Imaju i igrače kao što su Drežnjak, Ramljak, Lakić, Mazalin i Žganec – koji igraju jako dobro. Znamo da moramo pobjedom pred našim gledateljima zatvoriti regularni dio natjecanja – iako je rezultatski nevažna utakmica i za nas i za njih. Moramo odigrati s puno motivacije jer nas nakon Zadra očekuje teška utakmica protiv Valencije koju moramo dobiti.  Nadam se da ćemo na kraju ovog tjedna izaći s dvije pobjede, naglasio je Avramović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...