ISKUSNI STRUČNJAK Goran Jovančević: “Kad u sportu postaneš zadovoljan, došao si do kraja svog puta!”

Vaterpolisti Zadra 1952 – od 18.45 sati u bazenu ŠC Višnjik dočekuju šibenski Solaris – u susretu za poredak od petog do osmog mjesta Prve hrvatske lige.

Trener Zadra Goran Jovančević – ističe kako je zadovoljan sezonom, ali i da večeras neće nastupiti kompletni.

Tri puta smo ove godine igrali s njima i sve izgubili. Kvalitetnija su momčad, ali ćemo na najskuplji mogući način “prodati svoju kožu”! Ako se ukaže prilika za pozitivan rezultat – pokušat ćemo je iskoristiti, iskusni stručnjak neće na raspolaganju imati sve igrače:

Roko Jurišić ima temperaturu, Arijan Raci je također bolestan, riječ-dvije i o pravilima:

Igraju se dvije utakmice, ali je u prvom dvoboju moguć i remi. Bolji ide u borbu za peto mjesto, dok će poražena momčad igrati za sedmu poziciju, drugi par ovog poretka čine KPK i Mornar:

Ta utakmica je odgođena zbog obaveza Mornara u regionalnoj ligi. Splićanima dajem malu prednost, iako je sve otvoreno u tom susretu, odgovara je li zadovoljan sezonom:

– Zadovoljan sam – s obzirom na to kako se razvijala situacija kroz cijelu sezonu. Napravili smo rezultatski iskorak u odnosu na prošlu godinu, ali i na prethodne sezone. Onog trenutka kad u sportu postaneš zadovoljan – to znači da si došao do kraja svog puta, zaključuje Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...