SEVERINA U ZADRU “Brad Pitt” i ovo će biti dobra noć… na prepunom Višnjiku

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, Severina, u sklopu svoje dvoranske turneje, tijekom koje je već održala rasprodane koncerte u Varaždinu, Osijeku i Rijeci konačno je večeras stigla na zadarski Višnjik u dvoranu Krešimira Ćosića.

Činjenica da je koncert rasprodan još prije gotovo mjesec dana, te da se karte za isti i za trajanja koncerta još uvijek traže na društvenim mrežama govori o kakvoj zvijezdi se radi. Prekrasna 50-godišnjakinja za ovu prigodu obukla je zlatnu, metalik, šljokastu mini haljinicu u kojoj se u maniri najvećih svjetskih zvijezda pojavila pred morem svojih obožavatelja, tinejdžera pa do njihovih roditelja.

Da Severina nije sano velika lokalna već i regionalna zvijezda govori i činjenica da su na koncert u Zadru pristigli obožavatelji i iz okolnih država, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije. U jednu od najljepših košarkaških dvorana na svijetu, dvoranu Krešimira Ćosića, Severina se vratila prvi put nakon 2015.

Severina je ušetala uz taktove njezinog velikog hita “Tvoja prva djevojka”, nakon čega je uslijedio “Brad Pitt” stihovima “ovo će biti dobra noć predosjećam…”, kako svoje koncerte već tradicionalno započinje. Nakon toga je nizala svoje hitove poput Uzbuna, Uno momento, Generale, Tarapana…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...