USPJEŠAN NASTUP BK ARES, Devetnaest bodova u sedmom kolu Prve hrvatske lige!

Boksački klub Ares Zadar osvojio je 19 bodova u sedmom kolu Prve hrvatske lige – koje je održano prije dva dana u dvorani Srednje škole Jelkovec.

Ukupno dvadeset boksača iz Aresa sudjelovalo je na natjecanju – u sparinzima i mečevima te su u konačnici kući – donijeli novo i vrijedno iskustvo za njihovu mladu i neiskusnu ekipu.

U sedmom kolu lige sudjelovali su Aresovi borci Andrejas Baričević, Mihovil Čulina, Leana Zanić, Stipe Špehar, Niko Dražina, Lukas Čosić, Luka Ninčević, Leon Dunatov, Lučano Dujić, Nikola Matić, Anes Sabljaković, Adrijan Šimurina i Petar Pavlović, dok su sparinge odradili Karlo i Toma Katanić, Šime Šestan, Mihael Baričević i Ivan Milovac. Pridružili su im se i boksači Ivano Tur i Maxim Jurković. Kao i uvijek dosad, BK Ares su vodili treneri Nikola Marketin, Vedran Bajlo i Karla Tadić.

Sljedeći događaj jest Memorijalni turnir “Damir Zrilić” – koji će se održati 20. travnja u dvorani 3 ŠC Višnjik, nakon čega slijedi Prvenstvo Hrvatske za juniore i seniore (U-22), 2. svibnja u Kutini.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...