USPJEH ZADARSKIH BORACA Tomislav Torić: “Odradili su prve borbe i ‘probili led’!”

U Splitu u velikoj dvorani Gripe održano je 23. pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu za mlađe juniore, juniore, mlađe seniore i seniorke – sudjelovalo je ukupno 112 natjecatelja.

Dvije medalje osvojili su i borci KTB Sv. Zoilo iz Zadra.

Zlatno odličje pripalo je junioru Ivanu Šimuniću u kategoriji do 54 kilograma, dok je brončana medalja pripala, također, junioru Patriku Mirtu u kategoriji do 71 kg.

Predsjednik i trener KTB Sv. Zoilo – Tomislav Torić (41) – ponosan je na uspjeh svojih srčanih boraca te se nada kako će i dalje nastaviti marljivo raditi.

– Zadovoljan sam uspjehom mojih boraca, odradili su odlične prve borbe u ringu – i “probili led”! Očekujem kako će i dalje nastaviti marljivo i srčano trenirati. U travnju nam kreću i pripreme u Skradinu na koje će biti pozvan i naš junior u tajlandskom boksu – Roko Čačić u kategoriji do 71 kilograma. Roko nije bio s nama u Splitu zbog viroze. Nadam se da ćemo dobiti i poziv za sudjelovanjem i na nekim od turnira, mjesta za upis novih članova baš i nema puno, nema još puno mjesta za upis novih članova, ističe Torić:

Klub trenutno broji 30-ak članova, ali smo malo skučeni s terminima – jer dijelimo prostor s Boksački klubom Rebel. Primamo i nove mlade članove, ali i rekreativce – možemo još maksimalno primiti desetak novih boraca. Svi zainteresirani mogu nas kontaktirati preko društvenih mreža Facebook i Instagram, zaključio je Torić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...