TKO ĆE BITI DIREKTOR KK ZADAR? Ivica Obad: “Nadarević je ambiciozan, Gunjević, pa što bi on sad htio opet?

Ivica Obad uvijek ima nešto zanimljivog za ispričati. Tako je bilo i ovaj put. Redovito dolazi na utakmice u dvoranu Krešimir Ćosić, kako kaže, s njim je na tribini i još jedna klupska legenda – Čedomir Ćiro Perinčić.

67-godišnji bivši košarkaš Zadra – zadovoljan je igrama svog kluba, ističe, kako unutar momčadi vlada pozitivno ozračje. Najavio je i subotnji dvoboj s Cedevita Olimpijom (17 sati) u Krešinom domu – u ABA ligi.

– Ako dobijemo Cedevita Olimpiju bit ćemo četvrti. Pozitivna je klima unutar momčadi. Ako bi ušli u EuroCup – nemoguće će biti igrati tri natjecanja istovremeno – jer s kojim igračima igrati? Morao bi KK Zadar, u tom slučaju – izdvojiti i veća sredstva i dovesti nova pojačanja, proširiti roster, uskoro će biti poznato i tko će biti novi klupski direktor:

– Edi Nadarević jedan je od kandidata – ambiciozan je, radio je na određenim mjestima i nikakvih loših stvari oko njega nema. Gunjević? On je već bio direktor, bilo – pa prošlo. Pa što bi on sad htio opet, pita se Obad i nastavlja:

Ćiru Perinčića “natentam” neka dolazi na košarku – pa budemo skupa na utakmici, u vedrom tonu nastavio je dalje:

Zovu me iz KK Puntamika koja slavi 50 godina postojanja. Drago mi je što su me se sjetili, jer za njih sam igrao u sezonama 1992/93 i 1993/94, imao je Ivica još puno toga za reći, a za kraj je poručio:

– Vidio sam da se početkom travnja održava Veteranski turnir u Zadru, doći ću ga pogledati – nažalost, igrati neću. Što se Udruge veterana KK Zadar tiče – moramo se okupiti. Netko će opet morati povući prvi korak – bojim se da ću to opet biti ja! Tko će biti predsjednik Udruge, o tom potom – jer što radi Edvin Šimunov kojeg smo zvali vezano za ulaznice, ali mi smo to riješili – na način kako smo već riješili. Boris Hrabrov, koliko znam, ne dolazi na utakmice, iako je dvorana velika, zaključio je Ivica Obad.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...