NOVI PORAZ Marin Masnić: “Sigurno smo ispali iz lige!”

Još jedan poraz upisali su odbojkaši Zadra – bolja od njih u dvorani “Zeleni brijeg” bila je momčad Siska – u 19. kolu Superlige rezultatom 3:2 (24:26, 25:10, 23:25, 26:24,15:11).

Već večeras od 20 sati igrači Marina Masnića u dvorani 4 ŠC Višnjik – domaćini su vodećoj momčadi prvenstva – zagrebačkoj Mladosti.

– Odigrali smo najbolju utakmicu ove godine. Imali smo meč loptu, ali s četiri-pet čudnih sudačkih odluka zakinuti smo u četvrtom setu. Do rezultata 9:9 u posljednjem setu smo se nekako držali, ali nismo imali snage za potpuni preokret. Ponosan sam na svoje momke i načinom na koji su odigrali i borili se, okrenuo se Masnić novom protivniku:

Večeras smo domaćini zagrebačkoj Mladosti – najbolja je to hrvatska momčad koja je na prvom su mjestu prvenstvene ljestvice, teško da ih tko može stići. Ne preostaje nam ništa drugo – nego ova posljednja tri kola uživati i odigrati do kraja fer i korektno, za kraj je poručio:

Nemamo nikakvih izgleda za ostanak – sigurno smo ispali iz lige. Slijedi nam rad s mladima i igranje u Prvoj ligi – drugom rangu hrvatske odbojke. To je razina natjecanja po mjeri naših mladih igrača jer ih većina nema ni osamnaest godina. kazao je Masnić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...