NIN POZIVA Jeste li zainteresirani za skrb i udomljavanje pasa lutalica?

Iz Grada Nina pozvali su zainteresirane da im se jave ukoliko su zainteresirani za obavljanje usluga zbrinjavanja pasa lutalica.

-Molimo da nam dostavite ponudu ispunjavanjem obrazaca…  Nabava usluga zbrinjavanja pasa lutalica podrazumijeva skupljanje, skrb i udomljavanje napuštenih životinja s javnih površina na području Nina – pozvali su iz Grada.

Obveze izvršitelja su: da Izvršitelj ispunjava uvjete utvrđene Pravilnikom o uvjetima kojima moraju udovoljavati skloništa za životinje, izvršitelj se obvezuje primati prijave o izgubljenim ili napuštenim životinjama te organizirati i osigurati sakupljanje i prijevoz izgubljenih i napuštenih životinja do skloništa u što kraćem roku. Izvršitelj se nadalje obvezuje i osigurati smještaj izgubljenih i napuštenih životinja iz članka 81. stavka 1. Zakon o zaštiti životinja.

Svaku novoprimljenu životinju u skloništu pregledat će doktor veterinarske medicine najkasnije 24 sata po smještaju. Sve primljene životinje moraju biti tretirane protiv unutarnjih i vanjskih nametnika te u skladu sa propisima nadležnih tijela biti cijepljene i mikročipirane, a izvršitelj se obvezuje osigurati trajnu sterilizaciju pronađenih pasa, osim ako je životinja označena pa je moguće pronaći vlasnika i vratiti životinju, isto tako i osigurati označavanje pronađenih neoznačenih pasa u roku od deset dana od dolaska u sklonište, kao i tražiti vlasnike napuštenih i izgubljenih životinja i nastojati ih udomiti oglašavanjem putem sredstava javnog priopćenja i na druge načine, sa svrhom trajnog udomljenja.

Komunalnom redaru Grada Nina bit će omogućen uvid u evidenciju udomljenih životinja s područja Grada Nina.

Izvršitelj se obvezuje voditi evidenciju o pronađenim životinjama i njihovom udomljavanju te voditi evidenciju osoba iz članka 55. Zakon o zaštiti životinja.Djelatnici Izvršitelja životinju će uhvatiti i smjestiti u sklonište isključivo na poziv komunalnog redara temeljem zaprimljene narudžbenice za traženu uslugu. Rok za dostavu ponude je 15. ožujka 2024. (23:59h). Okvirni sporazum se sklapa na razdoblje od 36 mjeseci, a procijenjena vrijednost okvirnog sporazuma je – 18.000 eura.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...