ZVEZDA MOŽE PASTI! Vlado Đurović: “Treneri iz Eurolige nisu bolji od Jusupa, jedino on ovako može voditi Zadar!”

Pred večerašnju utakmicu (19 sati) u beogradskoj Štark Areni između Crvene zvezde i Zadra – u 20. kolu košarkaške ABA lige, razgovarali smo s nekadašnjim trenerom Zadra Vladom Đurovićem (76), koji je jedno vrijeme trenirao i Zvezdu.

– Zadar igra iznad svojih mogućnosti i stvarno su me iznenadili. Prvenstveno zbog malog fonda igrača kojeg imaju. Nemaju ni pravog centra, a Amerikanac je vrlo skroman, ali imaju rezultat i svaka čast Danijelu Jusupu. Crvena zvezda igra slabo, večeras im neće igrati Nikola Topić, dok je neizvjestan nastup Miloša Teodosića i Branka Lazića. Apsolutni favoriti je Zvezda – ali ako budu igrali u stilu “lako ćemo” – u tom slučaju mogu i izgubiti! Zvezda mora imati najmanje tri-četiri raspoložena igrača – ako misli pobijediti. Očekujem da će Zadar igrati maksimalno jer nema što izgubiti. Smatram da Zadrani bolje igraju u gostima nego kući, posebno je pohvalio trenera Danijela Jusupa:

Ne postoji bolji trener od Jusupa – koji ovako može voditi Zadar. Da dovedu i najbolje trenere iz Eurolige – ne bi bili bolji od Jusupa. Mislim da Jusup zaslužuje biti hrvatski izbornik. Uvijek kada Zadar dobije – osjećam zadovoljstvo, drago mi je što se i gledatelji polako vraćaju u Krešinu dvoranu, zaključio je iskusni stručnjak Vlado Đurović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...