VAŽNA POBJEDA Goran Jovančević: “Odlučila je obrana!”

Vaterpolisti Zadra na bazenu Višnjik – pobijedili su splitski Mornar rezultatom (9:5) te su tako izborili plasman u četvrtfinale playoffa za prvaka Hrvatske.

U četvrtfinalu Zadranima u petak i subotu slijede dvoboji s aktualnim prvakom Jadranom. Splićani će biti domaćini u obje utakmice, a termini dvoboja su 19.45 sati.

Trener Goran Jovančević posebno je naglasio obranu, koja je, kako ističe, odlučila pobjednika u jučerašnjem dvoboju s Mornarom.

– Mornaru rezultatski nije bila pretjerano bitna utakmica, dok nama jest, jer nam je susret bio od važnosti za plasman u playoff. Bili smo motivirani i rezultat kontrolirali od samog početka, momčadska pobjeda u kojoj je obrana odlučila pobjednika, govori Jovančević i nastavlja:

– U petak i u subotu igramo na bazenu Poljud s Jadranom četvrtfinalne dvoboje. Splićani su nas zamolili da im izađemo u susret jer sljedeći tjedan igraju susret Lige prvaka. Prvaci su Hrvatske i u svojim redovima imaju šest reprezentativaca. Morat ćemo biti maksimalno motivirani kako bi pokazali najviše što možemo – pružit ćemo sve od sebe i pokušati iznenaditi Jadran. Roko Jurišić i Lovre Zelić neće igrati zbog ozljeda, zaključuje Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...