Student Daniel priprema pravu seljačku večeru: ‘Ne volim kozji sir, muzla sam koze, toliko puta su me udarile’

Zadarsko izdanje ‘Večere za 5’ otvara student digitalnog marketinga Daniel Mijatović. Ekipu će ugostiti u svom domu u Zadru, a demonstrirat će im kulinarske vještine koje je usvojio zahvaljujući ljubavi prema dobroj hrani i kuhanju. Preferira mediteransku prehranu, društven je i snalažljiv, a vjera mu je važan dio života, piše RTL.

Daniel Mijatović, Večera za 5
Daniel Mijatović, Večera za 5 FOTO: RTL

Danielu u goste stižu pomoćna kuharica Mirjana, prodavačica Irena, ugostitelj Nikola i pjevačica Tina, a dočekat će ih večera od kozjeg sira, paprika, janjetine, češnjaka, đumbira, meda i kakaa. “Sastojci su mi jako interesantni. To su dalmatinski, seljački sastojci koji su dobri za zdravlje”, poručila je Irena. “Janjetina mi se sviđa ako nije jaka”, dodala je Mirjana. “Muzla sam koze, toliko puta su me udarile, ne volim kozji sir”, kroz smijeh je otkrila Tina. Nikola je sve zaključio rekavši da će se na večeri sigurno najesti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...