Još deset dana do glazbenog spektakla: Masquerade 2024 by Selected Croatia x Rave or Die!

Tmurni siječanj privodi se kraju, a veljaču će nam poboljšati mlada ekipa Selected Croatia koja u kolaboraciji s Rave or Die, organizira odličan event 10. veljačeMASQUERADE 2024.

Bit će to tematski MASQUERADE pod maskama u duhu karnevala, pun plesa, dobre glazbe i zabave, a održat će se u zadarskom noćnom klubu Opera.

Ovaj glazbeni spektakl, predvodit će dva vrhunska imena iz susjedstva – Dejan Miličević i Runy! Dejan je pionir techno scene u regiji, svirao je na najjačim svjetskim glazbenim događanjima kao što su Boiler Room, Tomorrowland, ADE, EXIT i sl. Osim toga, njegova bogata produkcija obuhvaća više od 100 izdanja, uključujući četiri studijska albuma na renomiranim svjetskim labelima.

Runy je mlada snaga regionalne glazbene scene te postaje sve značajnije ime. Kroz projekt CMOK i istoimenu etiketu, vodi popularni klub Tunnel u Novom Sadu. Runy premijerno dolazi u Zadar 10. veljače, donoseći svoj jedinstveni glazbeni izričaj koji ističe glazbu kao intelektualno oružje modernog doba. Osim ova dva velika imena, svoj doprinos dati će i dvije poznate domaće snage, veterani zadarske scene – Bartol Njari i Roberto Brignani.

Ne propustite MASQUERADE pod maskama, osigurajte svoje karte na vrijeme. Trenutno su dostupne Regular ulaznice koje možete nabaviti putem službene web stranice Selected Croatia. Više informacija o događaju nalazi se na društvenim mrežama organizatora: Facebook i Instagram.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...