DALMATINSKI DERBI Danijel Jusup: “Luka Božić neće igrati, Marko Ramljak će biti s nama!”

Sutra, s početkom od 19 sati u Maloj dvorani Gripe, na rasporedu je derbi 18. kola FAVBET Premijer lige između Splita i Zadra.

Na ljestvici je vodeći Zadar s omjerom pobjeda i poraza 16:1, ispred drugoplasiranog Splita koji je na učinku 15:2, slijede Cibona s 13:4, Dinamo i Cedevita Junior 11:6, i tako dalje.
Sutrašnja utakmica – između igrača Danijela Jusupa i Slavena Rimca, bit će treća ove sezone. Zadar je slavio u susretu FAVBET Premijer lige u dvorani Krešimir Ćosić rezultatom 88:80, ali i u utakmici ABA lige na Gripama – kada je završilo 75:82.
Dalmatinski derbi na Gripama protiv “Žutih” – za koje neće igrati ozlijeđeni centar Krešimir Ljubičić, najavio je trener Zadra Danijel Jusup:
– Kao i uvijek, utakmice protiv Splita su zahtjevne. Oni su u evidentnom usponu forme, posložili su se, puno je sada jasnije tko i što u momčadi Splita radi – a kad je tako, onda se osjeti i jedna mirnoća. Samim time se dobije i na kvaliteti igre – što njihovim protivnicima otežava posao, okrenuo se Jusup i problemu s ozljedama:
Luka Božić sigurno neće biti u sastavu, ne isključujem mogućnost da će biti s nama protiv Cibone u ponedjeljak. Marko Ramljak će biti s nama, ali koliko će moći, i hoće li uopće i moći participirati – ostaje za vidjeti. I Luka I Marko rade po posebnom programu, ne treniraju s nama – već su u procesu rehabilitacije. Postoji i rizik da ne krenu prerano – pa da napravimo još “veće zlo”, za kraj, iskusni košarkaški stručnjak pozvao je i navijače:
Pozivam i navijače, koji su uvijek uz nas da nam pomognu – da budemo zajedno, kako bi dali naš maksimum, zaključio je Danijel Jusup.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...