CHICKSICE IZBORILE PLAYOFF Luka Marinović: “Pokušat ćemo osvojiti broncu!”

Igračice Futsal Super Chicksa su u dvorani OŠ Zadarski otoci pobijedile Olmissum Omiš s 1-0, pogotkom Petre Barbir u 14 minuti. Igračice trenera Luke Marinovića su tako izborile plasman u playoff za prvaka Hrvatske.
U posljednjem sedmom kolu Zadranke gostuju na šibenskom Baldekinu – u petak 2. veljače od 20 sati kod ekipe Mirlović Zagora.
Trener Marinović priželjkuje barem brončanu medalju u ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske.
– Zasluženo smo pobijedili. Šteta što nismo prije postigli drugi pogodak – kako bi utakmicu odveli u “mirnije vode”. Završnica susreta bila je napeta jer su gošće krenule na sve ili ništa. Naime, igrala im je samo pobjeda. Čestitam svojim igračicama na pobjedi i ostvarenom cilju – plasmanu u polufinale playoff- a, među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj, zadovoljan je Marinović i nastavlja:
– U petak igramo u Šibeniku protiv Mirlović Zagore. Nakon čega nas očekuje 10. ili 11. veljače – prva polufinalna utakmica kući, najvjerojatnije protiv ekipe MC Plus iz Svete Nedelje koja je prvoplasirana plasirana na ljestvici, o ciljevima trener Chicksica govori:
– Cilj nam je osvojiti medalju. Realno, MC Plus je veliki favorit za naslov, ali i u ogledu s nama u polufinalu. Međutim, dok se igra sve je moguće. Prošle godine osvojili smo četvrto mjesto – sada ćemo pokušati doći – barem do brončane medalje, Marinović je za kraj istaknuo:
– Većina naših cura je iz Zadra, ali imamo i igračice koje su iz Splita i Dubrovnika. Pretežno su učenice, studentice, ali kod nas su i igračice koje rade. Najmlađa ima 15 godina, najstarija 31. Igraju bez ikakve naknade, čisto iz ljubavi, zaključio je Luka Marinović.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...