22.02.2024. je novi datum Wine ViP Eventa u Zadru

Dragi ljubitelji vina i vrhunskih delicija,

 

Imamo uzbudljive vijesti za vas! Agencija Ricerca Mercato iz Rijeke i Dantes proslavili su svoj 19. rođendan 11.11.2023. godine, a tom prilikom su najavili vrlo posebne Wine ViP Evente koji će se održati u pet gradova diljem Hrvatske u 2024. godini.

 

Sigurni smo da ste svi s nestrpljenjem čekali objavu datuma evenata, informacije o hotelima domaćinima i kakve su nam novosti pripremili Dantes i njegov tim. Svake godine nas iznova ugodno iznenađuju, stoga smo bili vrlo znatiželjni. I zaista, datumi i hoteli su pažljivo odabrani kako bi se omogućilo svim sudionicima turizma da prisustvuju ovom posebnom događaju, koji uključuje edukaciju, poslovno druženje i povezivanje – Međunarodni enogastronomski ViP Event.

 

Ipak, došlo je do manje promjene u jednom datumu, konkretno, 23. veljače i eventu u Zadru. Na isti dan je, naknadno dogovoren još jedan event.

 

No, kako bismo omogućili svim gostima i izlagačima da uživaju i druže se na oba događaja, Dantes i tim Ricerca Mercato odlučili su pomaknuti datum eventa u Zadru za samo jedan dan. Na taj način, svi će moći uživati u oba izuzetna događaja i iskusiti najbolje što vinska i gastro scena ima za ponuditi.

 

Radujemo se vašem prisustvu na ovim nevjerojatnim Wine ViP Eventima i sigurni smo da će biti nezaboravno iskustvo!

 

NOVI DATUM Wine ViP Eventa je 22.02.2024.(četvrtak) od 14 sati u prekrasnom hotelu A mare u centru Zadra.

 

Broj izlagača je ograničen pa organizator poručuje potencijalnim izlagačima (vinarima, destilerijama, proizvođačima raznih delicija od sira, mesa, ribe,…) da se na vrijeme jave direktno na email [email protected] jer ostalo je zaista vrlo malo izlagačkih mjesta.

 

Ono što Wine ViP Evente čini posebnim i drugačijim u „moru raznih kvalitetnih događanja” diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije i vrlo pozitivna energija kao i sinergija svih sudionika događaja.

 

Znači i iduće godine možemo očekivati da će Dantesovi eventi biti nabijeni pozitivnom energijom i emocijom, nagradnim igrama, izvrsnim edukacijama i radionicama fantastičnih govornika i edukatora ali kao i uvijek i velikom humanitarnom akcijom!

 

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će poseban gost govornik na ViP Eventima u Splitu i Zadru biti iz Austrijskog Tirola. On je veliki vrhunski znalac, austrijski sommelierski prvak i finalist prvenstva najbolji sommelier EUROPE I AFRIKE, Suvad Zlatić, poznat kao SUWI.

 

Gospodin Zlatić će održati fantastičnu radionicu o SAKE-u – Japanskom eliksiru života. Ova radionica je vrlo posebna, stoga će biti ograničen broj sudionika. Predbilježbe su stoga obavezne kako biste osigurali svoje mjesto. Za sve dodatne informacije i predbilježbe, molimo vas da se obratite na [email protected] .

 

Za kraj organizator Dantes Begić nam poručuje: sve što radim to radim emocijom i iskreno jer drugačije ne znam i ne želim. I zbog toga nas naši izlagači i partneri ali i kolege prepoznaju kao jedinstven i drugačiji događaj, a takvi ćemo nastojati i ostati. Svima Vama koji ste prepoznali našu emociju i iskrenost ali i onima koji će uskoro to prepoznati želimo u novoj 2024.godini dobro zdravlje, obilje sreće i ljubavi i da nam se pridružite na našim eventima da dožive tu emociju i vrlo posebne evente.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...