ROK JE PRAVI IZBOR Tko je osoba naslonjena na zid u blizini press salona?

 

Napokon će čovjek iz struke biti na čelu Nadzornog odbora KK Zadar. Novi predsjednik NO bit će 37-godišnji Rok Stipčević – bivši košarkaš Zadra, iza kojega je dvadeset sezona igračke karijere koju je zaključio u dresu slovenske Krke iz Novog Mesta. Nakon svih inozemnih putešestvija Rok se vratio u svoj Zadar. Rekli bi neki, odlično izgleda, mogao bi još i igrati, ali ostavimo to po strani, bitno je da se Rok vratio – makar i u Nadzorni odbor.

Vjerujemo kako će imati će puno bolju suradnju s trenerom Danijelom Jusupom nego sad bivši predsjednik NO Dino Martinović. Jusup, naime, vapi za još samo jednim igračkim pojačanjem, samo još jednim! Konkretno, iskusni košarkaški trener isključivo želi povratak Amerikanca Juana Davisa – koji bi zadarski plavo-bijeli dres mogao obući u već u siječnju 2024. godine!

Čekamo, dakle, priopćenje s jučerašnje sjednice NO koja je počela u 15 sati i trajala nešto više od 2 i pol sata. Valja spomenuti kako smo u hodniku u neposrednoj blizini press salona – u trenutku dok se održavao sastanak NO, uočili jednu osobu naslonjenu na zid. Tko zna tko je?
Prvi je sjednicu napustio smijenjeni Martinović oko 17 sati, rekavši u prolazu tek kako će se NO oglasiti priopćenjem. Nije mu bilo do priče. Potom su jedan po jedan nadzornici napuštali press salon dvorane Jazine. Davor Karlović Đuba, Arsen Travica, koji je došao iz Zagreba, Zdenko Jukić – inače novi potpredsjednik Nadzornog odbora, a i ostali nadzornici izašli su na izlaz u blizini benzinske postaje. Simpatični Cino Pećanac sa smiješkom tek je u prolazu dobacio: “sve će vam reći predsjednik!”.

 

 I na kraju Rok. Nije dao izjavu, ali u današnjem priopćenju će, nadamo se – biti i njegova riječ. Ne zaboravimo ni natječaj za direktora kluba koji je poništen, a na kojeg se javio samo David Gunjević. Tako će Vana Dundov do daljnjeg i dalje biti vršiteljica dužnosti direktorice KK Zadar. Ako se natječaj ponovi, postavlja se pitanje hoće li uopće i biti zainteresiranih kandidata za odgovorno direktorsko mjesto – koji bi morao poraditi po pitanju dovođenja novih sponzora.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...