POZDRAVIO ZADRANE Željko Obradović: “Navijači Zadra i Partizana odani su svom Klubu!”

Košarkaši Partizana rano jutros u pet sati došli su u Zadar, nakon sinoćnje utakmice Eurolige u Madridu protiv Reala.

Trofejni trener crno-bijelih Željko Obradović, kratko nam je najavio susret protiv Zadra – u nedjelju, 24. prosinca na Badnjak, od 17 sati u dvorani Krešimir Ćosić u utakmici 13. kola regionalne ABA lige.

– Divna vijest za košarku jest što će dvorana biti puna! Očekujem dobar Zadar jer to je momčad koja igra na specifičan način, uvijek u petoj brzini žele otvarati kontranapad. Imaju istog trenera, tako da to je otprilike ista priča kao i prošle godine. U Zadar smo došli jutros oko pet sati. Zadar je poznat kao klub koji je oduvijek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku.

Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Europi – ispunjena dvorana do posljednjeg mjesta i uvijek preko 20 tisuća ljudi. Pritom nas prate i na putovanjima, u Valenciji i u Madridu smo imali skupinu od preko 500 naših navijača. Odanost navijača prema našem Klubu je fantastična, to se može usporediti s odanošću Zadrana prema svom Klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvijek se lijepo osjećam ovdje, rekao nam je Obradović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...