FOTO Spektakularnim koncertom benda Dalmatino, u Privlaci otvoren bogat adventski program

Spektakularnim koncertom benda Dalmatino, u Privlaci je otvoren bogat adventski program. Organiziran od strane Općine Privlaka, Turističke zajednice općine Privlaka, Udruge Šijavoga, komunalnog društva Artić i MNK Privlaka 2017, ovogodišnji adventski program obećava nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima.

– Ponosni smo na organizaciju ovogodišnjeg adventa, koji već prve večeri nadmašio očekivanja i u našu Privlaku doveo preko tisuću ljudi. Miris kobasica, rum-punča i ostalih božićnih delicija doprinosi pravom božićnom štihu, kazala je Iva Zorić Sarađen, prva žena turizma u Privlaci koja iz godine u godinu osmišljava nove događaje i organizira u suradnji s lokalnom zajednicom.

Bogat program nastavlja se u ponedjeljak, 11. prosinca kada će djeca moći okušati sreću u božićnoj tomboli, uživati u face paintingu, a sve prisutne će zabavljati i balon majstor. Privlaka već tradicionalno obilježava i blagdan svete koja će i ove godine u srijedu posjetiti djecu iz Dječjeg vrtića Sabunić.

U četvrtak, 14. prosinca organizirana je radionica za djecu vrtića i nižih razreda OŠ Privlaka pod nazivom “I moja kuglica će ukrasiti bor”, a 15. i 16. prosinca rezervirani su za sportska događanja, odnosno za Malonogometni turnir Cageball. Kraj turnira bit će popraćen nastupom grupe “Vista”.

Posljednji dan privlačkog Adventa održat će se u nedjelju, 17. prosinca kada će se privlački mališani družiti s Djedom Mrazom koji će djeci predškolskog i nižeg uzrasta dijeliti darove, a bit će održana i predstava kazališta La La Land “Kako je Baka Mraz spasila Božić”. Program će se tad zaključiti spektakularnim nastupom AC/DC Tribute Banda s početkom u 21 sati u organizaciji Udruge Šijavoga.

Otvorenje adventa u Privlaci s koncertom benda Dalmatino nije bilo samo glazbeno događanje, već prava manifestacija ljubavi prema glazbi, tradiciji i zajedništvu. Svi prisutni ponijeli su sa sobom nezaboravne trenutke i toplinu božićnog duha, čineći ovu večer nezaboravnom i posebnom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...