ZA DIREKTORSKU FOTELJU KK ZADAR 2.390 EURA BRUTO Dino Martinović “oči u oči” s Davidom Gunjevićem!

Hoće li se David Gunjević opet vratiti u KK Zadar na mjesto direktora, po drugi put? Za sada je pristigla tek jedna prijava na natječaj za najodgovornije mjesto u Klubu – i to Gunjevićeva! ‘Ajde pričekajmo hoće li možda i neka “depeša” na natječaj stići i poštom. Podsjetimo, Gunjević je dužnost klupskog direktora obnašao od srpnja 2022. do veljače ove godine. Nekima nije bio po volji zbog svojih odluka koje su bile isključivo u interesu Kluba, a koje su “digle tlak” članovima NO.

Nije se dugo čekalo pa je isti taj Gunjević jednoglasno smijenjen od strane Nadzornog odbora, na čijem je čelu i danas isti čovjek – predsjednik Dino Martinović! Ljudi koji su ga prije devet mjeseci “šaptom smijenili” sada će s njim morati sjesti i razgovarati u četiri oka. Smiješno.

Nitko, barem za sada, nije iskazao interes za direktorsku funkciju. Mislili smo kako će ipak doći više od samo jedne prijave – u Klub koji je simbol ovog grada. Nekada, u nekim prošlim i boljim vremenima po KK Zadar, mnogi su se “tukli nogom u guzicu” ne bi li zasjeli u direktorsku fotelju najboljeg hrvatskog košarkaškog kluba.

Valja istaknuti kako će mjesečna bruto plaća budućeg direktora KK Zadar iznositi 2.390 eura, uz pravo na korištenje službenog vozila 24 sata na dan, službenog mobitela i računala.

Kakav to motiv ima David Gunjević koji je uistinu osoba s karakterom, i koji ne preza ući ni u “fight” s nadzornicima? Ako, pak, ponovno postane direktor KK Zadar, NO bi ga morao shvatiti puno ozbiljnije i ne podcijeniti njegove prijedloge za boljitak Kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...