VIDEO; PROCURIO SNIMAK POSTUPANJA POLICIJE PREMA NAVIJAČIMA Davor Šišeta: “To je represija policije prema nedužnim dečkima, najvjerojatnije navijačima Zadra!”

U našu redakciju došao je 54-godišnji Davor Šišeta Šiško, koji nam je ustupio snimku privođenja nekoliko osoba na zadarskom Bulevaru. Video je snimljen u sitnim noćnim satima u 2.28 sati, u nedjelju, 12. studenog. Podsjetimo, član Upravnog odbora beogradskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda i njegov prijatelj, kao i dvojica novinara Mozzart sporta, napadnuti su u subotu 11. studenog, u večernjim satima.

Šišeta tvrdi kako se na snimci vidi represivno postupanje zadarske policije.
– Tu se radi o represiji policije nad nedužnim dečkima, najvjerojatnije navijačima Zadra, koji su zatočeni na Bulevaru u sitne sate nedjelje. Ogorčen sam na postupak policijskih službenika, općenito, prema pripadnicima zadarskog Tornada! Želja mi je bila da video izađe u medije kako bi se vidjelo da su momci nedužni.  Ako je tko kriv odgovarat će. Imao bih još nešto za reći. Naime, bio sam pripadnik Tornada, još uvijek sam u Tornadu i bit ću cijeli svoj život pripadnik Tornada, emotivnim glasom kazao je Šišeta.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...