Učinite ove blagdane nezaboravnima u Foto studiju Atlantic! Zaronite s nama u čarobnu atmosferu blagdana i stvorite predivne obiteljske uspomene!

Božićna pozornica vas spremno čeka, povedite svoje najmilije i prepustite se čaroliji stvaranja divnih obiteljskih uspomena!

Osigurajte  trenutak za pamćenje i priuštite si nezaboravne trenutke nastajanja zajedničke fotografije – upravo na tematiku Božića i novogodišnjih blagdana.

Bilo da ste ljubitelj klasične fotografije ili pak digitalnog oblika za objavu na svim vašim društvenim mrežama – prepustite se stručnim, iskusnim i profesionalnim fotografima Foto studija Atlantic.

Mi ćemo se pobrinuti za ambijent i osvjetljenje vaše blagdanske fotografije, na vama je samo da rezervirate termin i ponesete osmijeh i veselje. Ukoliko želite nekome i pokloniti fotografiranje imamo i tu mogućnost u obliku poklon bona, poručuju iz Atlantica.

Kao dodatnu sigurnost, ako vam je ona uopće potrebna kada ste u rukama profesionalaca, dodajmo kako ovaj zadarski foto studio ove godine slavi čak 30 godina rada!

Prepustite se trenucima smijeha, ljubavi i radosti. Obiteljske fotografije idealan su poklon koji će razveseliti vaše najdraže i obogatit će dom s ljubavlju i sjećanjima.

Rezervirajte na vrijeme svoj termin u Foto studiju Atlantic i učinite ove blagdane – vječnim!

Za više informacija i rezervacije termina možete ih kontaktirati putem njihovih Instagram i Facebook profila te na broj mobitela 098/941-8198.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...