U najfinijim jelima od sada uživate u novouređenom prostoru bistroa Gušti na Bilom Brigu

Taxi pizzerija Gušti, poznata od 2002. godine po svojim neodoljivim pizzama i izvanrednoj usluzi dostave, sada otvara novo poglavlje kao Bistro Gušti.

Nakon dvadeset godina postojanja, Gušti je preuređen i rebrendiran, pretvarajući se u dizajnerski uređen bistro, pravu gastronomsku oazu za sve ljubitelje fine hrane.

Novo poglavlje gastronomije

Gušti se ponosi nastavkom tradicije koju je započeo kao taxi-pizzerija. Nedavno smo odlučili da je vrijeme za promjenu. Naš prostor je potpuno preuređen i rebrendiran, pretvarajući se u moderno i elegantno uređeno mjesto koje odiše toplinom.

Raznovrsna i svježa ponuda

Naša ponuda je sada još bogatija i raznovrsnija. Uz tradicionalne pizze, čije tijesto od 00 brašna fermentira najmanje 72 sata, nudimo i širok spektar sendviča, tjestenina, jela s roštilja, tortilla, burgera, i osvježavajućih salata. Sve se priprema iz svježih i visokokvalitetnih namirnica, a pizze pečemo na visokoj temperaturi od minimalno 450 stupnjeva, osiguravajući im jedinstveni okus i teksturu.

Jednostavnost naručivanja kroz aplikaciju

Za naše goste koji preferiraju udobnost svojih domova, nastavljamo s uslugom dostave. Uz to, s ponosom predstavljamo našu mobilnu aplikaciju, dostupnu za Apple i Android uređaje, koja omogućava jednostavno naručivanje hrane i pića s dodatnim popustima. Narudžbe su moguće i za određeno vrijeme, omogućavajući gostima da preuzmu svoje obroke direktno u pizzeriji.

Uživanje na licu mjesta

Naš prostor sada nudi 50 sjedećih mjesta unutar bistroa i dodatnih 30 mjesta na vanjskoj terasi. U intimnoj atmosferi unutrašnjosti ili uživajući na sunčanoj terasi, gosti mogu degustirati naše specijalitete. Za one koji dolaze autom, osigurali smo parking za sve naše goste.

Idealno mjesto za posebne trenutke

Bistro Gušti nije samo mjesto za svakodnevne obroke, već i savršeno mjesto za grupne proslave poput krštenja, krizmi, rođendana, te za turističke grupe koje traže organizaciju obroka.

Pozivamo Vas

Posjetite nas u Bistrou Gušti i uvjerite se u kvalitetu, uslugu i ambijent koji nudimo. Bilo da tražite mjesto za uživanje u finoj hrani, organizaciju posebnog događaja, ili jednostavno želite naručiti za doma, Bistro Gušti je vaša destinacija za nezaboravne gastronomske doživljaje.

A gdje možete doznati više o cijeloj ponudi? Naravno, na njihovim internetskim stranicama – gusti.com.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...