TKO JE USTAŠA, A TKO PARTIZAN? Davor Karlović: “Na Bulevaru nije grafit ustaškog vojnika, tko je Radeta da to komentira?

Davor Karlović trener stolnotenisača Donata, osvrnuo se na dvije gostujuća utakmice u Superligi PH. Najprije je u susretu petog kola svladana momčad Požege s 3:2, već sutradan u šestom kolu upisan je poraz u Osijeku od Vodovoda 3:1. Nakon šest odigranih kola Donat je na učinku 2:4.

Popularni Đuba zadovoljan je nastupom svojih igrača, ali ističe kako su samo jednom u dosadašnjih šest kola igrali kao domaćini u svojoj dvorani Bagat.

Protiv favorizirane momčadi Požege smo odigrali odlično, Danijel Mijatović je povukao s dobivena dva meča, dok je Davorin Pongrac pobijedio jedan meč. Sutradan u Osijeku se osjetio umor od puta i prethodnog susreta te smo poraženi, prema mom mišljenju, od lošije ekipe nego što je Požega. Ne preostaje nam drugo nego dignuti glave gore. Od ukupno šest utakmica samo smo jednom odigrali kao domaćini, i to protiv Dubrovnika koji je najbolja momčad lige. Već sljedeći vikend nas očekuju nova gostovanja, najprije u subotu od 17 sati u Velikoj Gorici, a u nedjelju od 11 sati u Varaždinu. Polako nam se vraća i Tomislav Zubčić koji je imao problem s leđima.

Karlović koji je i član Nadzornog odbora KK Zadar prokomentirao je i želju Danijela Jusupa za dovođenjem novog igrača, konkretno centra.

Uvijek sam za to da se poštuje struka. Ali proračun se ne smije probiti niti lipu! Naime, imamo obvezu prema Gradu Zadru. Ako Klub ne pronađe sponzora neće doći novi igrač, i gotovo!

Daniel Radeta, vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću Grada Zadra, objavio je kako neće sudjelovati u pregovorima o proračunu za 2024. godinu – sve dok se ne ukloni grafit na Bulevaru

Tko je on da to komentira?! Nije to ustaški vojnik! Gdje piše da je to ustaški vojnik? Radeta vidi da je to ustaški vojnik, ali ja to ne vidim. I u čemu je sad problem? Na kacigi tog vojnika je hrvatski grb, pitam se, je li to onda fašista? To je grafit kojeg su napravila zadarska dica. Pa ne stoji grafit na tom mjestu samo jedan dan, već godinama. Zašto Radeta nije rekao da se taj grafit ukloni kada je tek napravljen? Uvijek sam uz Zadar, emotivno je zaključio je Davor Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...