ONI KOJI ŠUTE IMAJU NAJVIŠE ZA REĆI Rajko Vidaković: “U Klubu ne žele da dajem izjave prije nego se s njima konzultiram!”

Kontaktirali smo Rajka Vidakovića, voditelja omladinskog pogona KK Zadar kako bi nam pokušao objasniti zbog čega se dogodio egzodus mladih igrača, koji su svoju “košarkašku sreću” potražili u drugim sredinama. Vidakovića smo htjeli upitati i kakav je njegov stav oko mladog Michaela Ružića, za kojeg je trener Danijel Jusup rekao – da ga se nije moglo zadržati.

– Već sam dao svoj komentar o toj temi i ne bih više. Jednostavno, u Klubu ne žele da dajem izjave prije nego što se konzultiram s njima. Od ljeta nikom nisam dao izjavu.

 

S kime se točno morate konzultirati?

– Ha, ha… s Klubom.

Jučer je trener Danijel Jusup na konferenciji za novinare izjavio da se mladog i talentiranog Michaela Ružića nije moglo zadržati, kakav je Vaš komentar?

– Nemam komentara na to!

Vidaković je na kraju poručio:

– Dajem izjave samo preko glasnogovornika Kluba.

Kontaktirali smo Josipa Begonju, voditelja marketinga u KK Zadar, ali i osobu zaduženu za kontakt s medijima.

 

– Pričao sam s Rajkom koji mi je rekao da je nakon nekoliko neugodnih iskustava s medijima odlučio da nikome više neće davati izjave, nego samo za klupsku stranicu. Inače, danas ću biti u Splitu i medijima ću poslati slike i tonove s utakmice Split – Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...