Na Stanovima nema pjesme, HNK Zadar kiksao, tragedija odgodila utakmicu u Biogradu!

Kompletno pretposljednje 14. kolo jesenskog dijela 3. NL-jug, četvrti rang natjecanja, odigrano je danas.

Odlukom Hrvatskog nogometnog saveza, pred početak svih utakmica održana je minuta šutnje povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, a u spomen na sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata.

HNK Zadar – Vodice (2:2), na Stanovima pred 103 gledatelja.

Vodice su povele u 12. minuti eurogolom Domagoja Prpića, koji je volejem iz okreta lijevom nogom s vrha šesnaesterca, silovito pogodio gornji desni kut vratara domaćih Luke Matasovića. Spektakularan pogodak za špice sportskih emisija!

Na 1:1 poravnao je Krešimir Luetić (14.), njegov deseti prvenstveni zgoditak. Lijep pogodak sa sedam metara, malo iskosa s lijeve strane, asistirao je Domagoj Muić. Lopta je odsjela u lijevom donjem kutu gostujućeg vratara Marka Benata.

HNK Zadar dolazi u vodstvo 2:1 preko Antonija Jakira (16.). Glavom mu je loptu spustio Danylo Serbinov. Jakir je snažno, sa šest metara “zakucao” loptu u donji lijevi golmanov kut.

U 28. minuti velika pogreška domaćeg čuvara mreže Matasovića, koji je prilikom ispucavanja lopte u svom šesnaestercu to učinio traljavo, pravo u noge Dominiku Malenici koji je iskoristio poklon i bez poteškoća pogodio za konačnih 2:2.

Dodajmo, kako je Šime Gregov imao u 91. minuti veliku prigodu za pogodak, međutim, vratar Benat je bio na pravom mjestu.

Evo i ostalih rezultata 14. kola:

Hrvatski vitez – Uskok (3:0)

Junak – GOŠK Kaštela (1:1)

Zagora – Neretvanac (4:1)

Omiš – Split (4:1)

Zmaj – Neretva (2:0)

GOŠK Dubrovnik – Kamen (2:0)

Utakmica u Biogradu između Primorca i Sloge iz Mravinaca je odgođena zbog smrtnog slučaja.

Kako neslužbeno saznajemo, vozaču autobusa s nogometašima Sloge pozlilo je tijekom vožnje te su iz stručnog stožera Sloge nekako uspjeli zaustaviti autobus na odmorištu i tako spriječiti još veću tragediju.

Usprskos pokušajima reanimacije i brzom dolasku hitne pomoći, nesretni vozač je preminuo.

U subotu 25. studenog od 13.30 sati, HNK Zadar gostuje u Klisu kod Uskoka.

Na ljestvici je vodeći HNK Zadar s 29 bodova, Junak ima 28, Hrvatski vitez 27, Zagora i Omiš 26, Primorac 25 (ut. manje), i tako dalje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...