Zakoračite u svijet potpunog užitka: Moonlight Spa Experience u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Dok jesenska hladnoća i sivilo obavijaju svijet izvana, zakoračite u jedinstveno spa utočište u kojem vrijeme kao da stane. Luksuzan ambijent okružen mirisnim ritualima uz svijeće koje bude sva osjetila stvaraju atmosferu čiste čarolije. Prepustite se umjetnosti wellnessa u očaravajućoj spa zoni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Dopustite da vas ‘Moonlight Spa’ iskustvo odnese u svijet romantike i opuštanja. Od 20. listopada do 17. prosinca, svake subote od 18 sati pa sve dok sat ne otkuca ponoć, iskoristite priliku za stvaranje posebnih trenutaka s voljenom osobom, zajedničkog vremena za relaksaciju i priliku za usklađivanje tijela, uma i senzualnosti.

Stvorite savršene trenutke zajedno

Zajedno sa partnerom krenite na putovanje zajedništva, gdje je svaki trenutak prilika za povezivanje i ponovno otkrivanje umjetnosti opuštanja. Započnite večer stvaranjem vlastitog senzualnog pilinga, zajedničkim trudom koji stvara intimnost. Izrađujući ovu mirisnu mješavinu, nećete samo kreirati korisni atribut svojoj koži, već zajedničku uspomenu. Zakoračite u vreli zagrljaj saune u kojoj je zrak prožet zamamnim mirisima, a očaravajući aufguss rituali postaju ples za dvoje, simfonija topline i povezanosti koja oživljava sva vaša osjetila. Pronađite svoje utočište u jednoj od privatnih Black Spa zona, gdje će vanjski svijet na kratko nestati. Prepustite se toplom zagrljaju bazena pod blagim treptanjem svjetlosti svijeća. Sa pjenušcem u ruci i finger foodom (uz nadoplatu), podignite čašu za svoju ljubav i zajednička iskustva. Svaki gutljaj neka bude proslava uspomena koje stvarate, veze koju jačate i opuštanja koje prihvaćate.

Poboljšajte svoje iskustvo uz ekskluzivne SPA tretmane

Kada je riječ o umjetnosti opuštanja, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nudi samo najbolje. Zato i u sklopu ‘Moonlight spa experience‘ na izbor vam je i dodatna ponuda: Ekskluzivni Acquapura SPA tretmani, gdje možete birati između dva očaravajuća rituala koji će vas učiniti pomlađenim i duboko povezanim.

  1. King & Queen ritual: Zakoračite u carstvo čistog blaženstva uz 40-minutnu masažu cijelog tijela. Dok tople mirisne svijeće bacaju mekani, treperavi sjaj, vješte će ruke učiniti svoju magiju kako bi otopile napetost i stres. To je iskustvo koje nadilazi opuštanje, simfonija dodira koja vas ostavlja da se osjećate kraljevski, obavijeni toplim zagrljajem mira.

 

  1. Pjenasti ritual: Uronite u svijet drevne wellness tradicije uz 40-minutni Hammam ritual, pojačan posebnom masažom za dvoje mirisnom pjenom na toplom kamenu. Dok vas mirisi obavijaju, a topli kamen grije, naći ćete se uronjeni u posebno osjetilno putovanje. Ovaj ritual više je od samog tretmana; ono je istraživanje osjeta, zajednička avantura koja će se urezati u vaša sjećanja.

FALKENSTEINER Spa doživljaj s pet zvjezdica

Okružen tirkizno plavim morem i zelenilom, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nalazi se u zelenom resortu Falkensteiner Resort Punta Skala i oduševljava impresivnom arhitekturom i vrhunskom gastronomskom ponudom. Šest bazena, svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli – Aquapura Spa centar na čak 6.000 četvornih metara, kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja. Otkrijte ove jeseni posebnu dimenziju mira, sklada i hedonizma uz jedinstvenu ponudu ‘Moonlight Spa Experience’ i začinite vaš ljubavni život pravom dozom senzualnosti!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...