Zadranin Ivan Vidović svojom je izvedbom u Superstaru Severinu ganuo do suza: “Meni je ovo najemotivniji trenutak ikada”

Ivan Vidović (26) iz Zadra umjetničkog imena “Eyevan” koje je nastalo jer ga je pokojni djed zvao “Oko didovo”, nastupio je u sinoć emitiranoj emisiji RTL showa Superstar.

U svom mladenačkom životu borio se s marihuanom i alkoholom, no tvrdi da je spas pronašao u vjeri. Nakon toga se više posvetio i obitelji, a najveća podrška mu je njegova djevojka.

Ova emotivna izvedba raznježila je žiri, a posebno je dotaknula Severinu koja je pustila suzu. “Meni je ovo bilo jako emotivno, u jednom trenu sam se skoro rasplakala baš jako”, rekla je Severina i dodala: “Meni je ovo jedan od emotivnijih momenata koje sam doživjela”. “Na pravom si mjestu, svoje emocije preneseš u neku katarzu. To se ili desi ili ne”, rekao mu je Filip.

“Ed Sheeran već postoji, samo trebaš naći neki svoj spacifik”, rekao mu je Tonči, na što je Severina prokomentirala kako se nikako ne slaže. “Zato sve pjevačice Magazina pjevaju različito ili?”, upitala je Seve Tončija. “Nemaju nikakve sličnosti zapravo”, rekao je Tonči.

“Ja kažem da je meni ovo super i imaš jedno veliko ‘da’ od mene. Jedva čekam vidjeti što još imaš”, poručila je Nika Ivanu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...