Vraća li se David Gunjević u KK Zadar? Nekima u NO će pasti “mrak na oči”!

Prema pisanju košarkaškog portala crosarka.com, na natječaj za novog direktora KK Zadar će se javiti i bivši direktor Kluba David Gunjević. Podsjetimo, trenutno je vršiteljica dužnosti direktorice Vana Dundov koja taj posao radi više od šest mjeseci. Valja istaknuti kako je Gunjević direktor KK Zadra bio niti devet mjeseci, nakon čega je je odlukom Nadzornog odbora jednoglasno smijenjen do 27. veljače 2023. O njegovoj smjeni odlučili su predsjednik NO Dino Martinović, potpredsjednik Dario Kljajić, Arsen Travica, Ante Rubeša, Davor Karlović i Siniša Pećanac Cino.

Stari, a možda i novi direktor KK Zadra, 26. veljače 2023. uputio je dopis gdje se obratio Nadzornom odboru, u kojem je, između ostalog, pisalo: “Slijedom navedenoga konstatiram kako i dalje neodgovorno povećavate ionako visoke dugove, nemajući nikoga tko bi ih podmirio i to ostavljate meni. Očito je, moram otići ja ili vi te pozivam Gradonačelnika neka vas smijeni, osim članova iz Grada košarke”,
U svakom slučaju, ne bude li Gunjević imao protukandidata na natječaju za direktora, i bude li u konačnici i izabran – bit će “veselo”! Nekolicini članova Nadzornog odbora David Gunjević “ni u ludilu” ne odgovara. Zato što im bez imalo pardona kaže sve “u facu”. Nekima će pasti “mrak na oči”. Ali nikako se ne možemo oteti dojmu kako je Gunjević jakog karaktera i “čvrste ruke”, ali i bez “dlake na jeziku”. Prije svega voli KK Zadar! Za razliku od nekolicine članova u Nadzornom odboru koji su prije svega nesposobni i bahati. Koji sponzora ne mogu naći niti da im se sam nudi “na izvolite”! Koji su unutra samo kako bi popunili broj, ne znajući ništa osim dizanja ruku – izgledaju kao glumac Taško Načić s karanfilima! Gunjević je očito spreman uhvatiti se s problemima kojih u KK Zadru ima puno. Previše. David Gunjević po drugi put, živi bili pa vidjeli!
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...